reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u mnie wielki postep chyba @ się zbliza wkoncu boli mnie dziś strasznie brzuch jak na @ więc jutro powinna przyjść wredota jedną..... cykl przesunął mi się aż o 14 dni masakra ten śluz co się pojawił to był sluz plodny w życiu tyle nie miałam

reklama
Mi się kiedyś, chyba w 2009 cykl o owne 3 tygodnie przesunął bez konkretnego powodu, zapewne albo brak owu albo bardzo mocne przesuniecie owu wtedy mialam

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Fabimama u mnie tez dzisiaj 10 tc idziemy równo :biggrin2: wekend pracowity bedzie, u mnie dzieciaki daja popalic, młodszy słabo spi a rano do pracy trzeba wstać,az mi przez myśl przeszło czy to trzecie na pewno to dobra decyzja :-) :)
Hej ;) a na majówka ch jesteś??? Moze masz ochotę dołączyć do tajnej grupy na FB? Nikt ze znajomych nie widzi se do niej nalezysz ;)
O a jak dlugo staralas sie az wyszla ciaza? Gratulacje wogole:)
Kasia.. U mnie sytuacja taka ze rok temu poronilam w 9tc. O tamta ciaze staralam sie tylko 3miesiące i się udało. Teraz nie było tak łatwo.. O ta ciaze staralismy sie 11 miesięcy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :)

Ja bym wzięła l4 ale jako powód niech nie wpisuje ciazy.. Skoro mozesz sie z nią dogac. Tylko np. Bol pleców.

Trzymam kciuki!!!!

A gdzie reszta staraczek? Ja dzis 10tc [emoji173]

Dziewczyny gdzieś się zachomikowały. Pewnie działają ;)
Z resztą pogoda taka że nie chce się z łóżka wychodzić...

Zaczarowana przezylam ten bol menstruacyjny 2 razy w tym cyklu..9 i 18 wrzesnia i nic ..

Pozatym przeanalizowalam zapisane informacje tu...np. post mój Z 8 I 9wrzesnia he i w kalendarzu na telefonie i zobaczymy czy sie sprawdzi to do jakich wniosków doszlam.fabimama trzymaj kciuki;)

Eh niech ten czas leci

Hej ;) a na majówka ch jesteś??? Moze masz ochotę dołączyć do tajnej grupy na FB? Nikt ze znajomych nie widzi se do niej nalezysz ;)

Kasia.. U mnie sytuacja taka ze rok temu poronilam w 9tc. O tamta ciaze staralam sie tylko 3miesiące i się udało. Teraz nie było tak łatwo.. O ta ciaze staralismy sie 11 miesięcy.

To powodzenia i oby teraz wszystko bylo dobrze:*

witam pierwszy raz jestem na forum i troszkę jeszcze nie wiem co i jak wiec w razie czego wybaczcie :) jestem już mama 7 córki (mam 26lat) w kwietniu urodziła mi się córeczka tylko niestety zmarła nam po 4 dniach pobytu w szpitalu :( wspomnę ze teraz staramy się o następne może tęsknota za strata córeczki ale pytanie jest inne... 8-9.09 kochaliśmy się z chłopakiem w moje dni płodne do końca z kalendarza w telefonie wynika ze 13 miałam owulacje nie wiem czy się pośpieszyłam i wczoraj 21.09 zrobiłam hcg ale wyszło 0,100 czyli brak ciąży czy możliwe ze za wcześnie się pośpieszyłam ??:( wspomnę ze okres powinnam mieć 27.09. Pozdrawiam i czekam na odp

Sysia przykro mi:(((((
I za wczesnie.. Moze i sa wytyczne ale kazdy organizm jest inny.. W trakcie sie moze wszystko poprzesuwac. Lepiej poczekac do @ chociazby ..wiem wiem jak to jest jak sie na cos czeka

reklama
witam pierwszy raz jestem na forum i troszkę jeszcze nie wiem co i jak wiec w razie czego wybaczcie :) jestem już mama 7 córki (mam 26lat) w kwietniu urodziła mi się córeczka tylko niestety zmarła nam po 4 dniach pobytu w szpitalu :( wspomnę ze teraz staramy się o następne może tęsknota za strata córeczki ale pytanie jest inne... 8-9.09 kochaliśmy się z chłopakiem w moje dni płodne do końca z kalendarza w telefonie wynika ze 13 miałam owulacje nie wiem czy się pośpieszyłam i wczoraj 21.09 zrobiłam hcg ale wyszło 0,100 czyli brak ciąży czy możliwe ze za wcześnie się pośpieszyłam ??:( wspomnę ze okres powinnam mieć 27.09. Pozdrawiam i czekam na odp
Witaj.
Bardzo mi przykro z powodu straty coreczki:( Co do bety to za wczesnie. Poczekaj do dnia kolejnej miesiaczki i wtedy zrob. I 3mam kciuki by sie udalo:*

Do góry