reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hehe wygrzałby gdyby nie to że na nocce jest. No ale cóż. Wygrzeje przed sezonem grzewczym oj nie ma wyjścia. I oby z tego były jeszcze większe korzyści niż tylko same wzajemne ogrzewanie hehe.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Elodia zobaczysz ze tak bedzie. A ja zagladam na swoje wypowiedzi z forum jak sie staralam o synka przed 5 laty i normalnie sie wzruszylam :) wtedy sie udalo o wiele szybciej ale tez bylo zniecierpliwienie i brak nadziei a potem niespodzianka.... eh. Lece do cieplej wanny. Dobrej nocy staraczki :*

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi sie z Laura udalo w 8 cyklu i mam cichutką nadzieję że i teraz tak będzie. A ja weszłam do domku właśnie. Szybki prysznic mycie głowyi do spania :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

U mnie test z jedna kreska a @ dalej brak nie rozumiem:(:(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi się w czerwcu @ 8 dni spoznila a testy byly negatywne....ale moze u Ciebiw bedzie inaczej...któraś z dziewczyn wspominala ze test pozytywny wyszedł jej dopiero po tygodniu od terminu @

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry