reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Poki co nie robilam zadnych badam, chyba sie boje..
W zasadzie dopiero kilka miesiecy sie dopiero staramy wiec staram sie nie brac sobie do glowy.
Jak bede w Polsce to pierwsze co zrobie udam sie do ginelokoga i przebadam wzdluz i wszerz..
Dzisiaj powinnam dostac miesiaczke, licze, ze sie nie pojawi hehe

reklama
Poki co nie robilam zadnych badam, chyba sie boje..
W zasadzie dopiero kilka miesiecy sie dopiero staramy wiec staram sie nie brac sobie do glowy.
Jak bede w Polsce to pierwsze co zrobie udam sie do ginelokoga i przebadam wzdluz i wszerz..
Dzisiaj powinnam dostac miesiaczke, licze, ze sie nie pojawi hehe
trzymam kciuki!!!!!

Sabina tez trzymam kciuki[emoji110][emoji110][emoji110]
Beny tak mam pco, teraz jestem w drugiej ciĄży ale watek podczytuje
[emoji14]
Majac pco pilam ziola ojca sroki, po nich choc jeden z jajnikow sie oczyscil az nie moglam uwierzyc ;) co prawda na ziolach nie zaszlam ale na pierwszym cyklu z clo

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Beny trzymam kciuki

Ja od wt. Z okresem i zarowno przed jak i teraz dziwaczne skurcze mam... Przeszywajace igly ...itp. Calkowicie inne bole ..nie wiem
Pozatym zbliza sie czas bez zabezpieczen..Nasze PIERWSZE starania i ogarnal Mnie strach dziewczyny i milion glupich mysli a myslalam ze przemyslelismy juz wszystko
Wczoraj odwiedzilismy znajoma z 3tyg.Brzdacem ..opowiadala ze nie spi w nocy prawie . maly od placzu zachrypniety i moze przez to heheheheh

Mam znajoma co ma 39 i raczej nie wyglada na staruszke pozatym moja mama urodzila mnie gdy miala 38 a brata 40 ..on piaty byl i teraz bawi jego dzieci ✌

Kochana przeczytałam cały wątek! Tak czytałam intensywnie (trzy miesiące) aż sama w końcu jestem w ciąży I jak mi jeszcze raz ktoś zestawi 40 lat ze słowem staruszek w jakimkolwiek kontekście to w ucho dam! Ja mam 39! :-D A Twój mąż wszedł właśnie w fantastyczny wiek dla mężczyzny.

Zgadzam się.
Ja nie czuję się Babcią..a przekroczyłam magiczny wiek ... i jeszcze "śmiem"planować 2gie cudo :)

Ja się nie czuję ani nie wyglądam ;-) ;):-p Tzn. nie czułam bo ostatnio i się czuję jak staruszka (zadyszka i brak sił) i jak wszystko pójdzie dobrze, będę wyglądać jak słoń :zawstydzona/y:

@ONAONAONA doskonale Cię rozumiem, łapię się na tym, że wpadam w panikę i myślę coś ty narobiła! Na co ci to było! Co miałaś w głowie! A za chwile wpadam w euforię.

Ja się nie czuję ani nie wyglądam ;-) ;):-p Tzn. nie czułam bo ostatnio i się czuję jak staruszka (zadyszka i brak sił) i jak wszystko pójdzie dobrze, będę wyglądać jak słoń :zawstydzona/y:

@ONAONAONA doskonale Cię rozumiem, łapię się na tym, że wpadam w panikę i myślę coś ty narobiła! Na co ci to było! Co miałaś w głowie! A za chwile wpadam w euforię.

Hope....zaraź mnie ;)

Ja tez chce !!! Wlasnie wstalam po nocnej zmianie i nie dobrze mi. W ustach smak goryczy ble! @ nadal nie przyszla chodz rano tak mnie plecy bolaly i jajnik ze myslalam ze przyjdzie. Chyba jutro bede testowac

reklama
Ja tez chce !!! Wlasnie wstalam po nocnej zmianie i nie dobrze mi. W ustach smak goryczy ble! @ nadal nie przyszla chodz rano tak mnie plecy bolaly i jajnik ze myslalam ze przyjdzie. Chyba jutro bede testowac

@beny1979 łap :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dobra testuj bo mi tu nudno samej :-D Ja bym chętnie trochę boleści wszelakich się pozbyła i rozłożyła chętnym po równo :sorry2:

Do góry