reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Gosiaq85 jednojajowe, atak klonow bedzie [emoji23]

Nie wiem czemu ale nie widze zdjec :(
Ale jak kreska ciemnieje to na pewno nie lek [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]
Oł jeah niech ciemnieje [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Super mi sie zawsze blizniaki marzyly.
A co do zdjec to chyba wiem dlaczego ich nie widzicie. Bo ja dalam je do swojego albumu tutaj tylko nie wiem jak zrobic zebyscie mogly zobaczyc wy a nie tylko ja.

reklama
Hmmm ja na apce nic nie widze, ale zaraz spróbuje wejść na server

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Carmen24 oczywiscie ze sie nie gniewam. Ja gapa jestem i jakos w telefonie nie umiem dodawac tych zdjec. Ja wciaz nie dowierzam i boje sie ze jestem jakims dziwnym przypadkiem i u mnie to ovitrelle utrzymuje sie tak dlugo... chociaz z drugiej strony to 15 dni to chyba juz niemozliwe.
Takie piękne krecha to ja miałam bladziochy.Dzidzia jak nic [emoji8]gratuluję.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no wez, to na bank nie owitrelle!

Gratuluje [emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323][emoji322][emoji323]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Carmen24 oczywiscie ze sie nie gniewam. Ja gapa jestem i jakos w telefonie nie umiem dodawac tych zdjec. Ja wciaz nie dowierzam i boje sie ze jestem jakims dziwnym przypadkiem i u mnie to ovitrelle utrzymuje sie tak dlugo... chociaz z drugiej strony to 15 dni to chyba juz niemozliwe.
Ovitrelle by nie ciemnialo w kolejnych dniach tylko jasniala by ta kreska...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry