reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Paraplu gratulacje, śmiałam się dzisiaj do mojego że co jak się okaże że będą bliźniaki, powiedział że nie ma takiej opcji bo u niego w rodzinie nie ma bliźniąt, pierwsza ciąża, super że dwojeczka, ale u nas już dwójka w domu. Myślę żeby ciężko byłoby ogarnąć. A ja bo odstawieniu tabletek zauważyłam że kilka dni przed @ mam mdłości dosłownie i tylko coś słodkiego mnie ratuje. W poprzednim cyklu i teraz to samo

reklama
Dziekuje dziewczynki [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

@Brazowooka haha niech Twoj maz nie mowi hop zanim nie skonczy [emoji6] u nas nas tez nie bylo blizniakow. A mamy rozpisane drzewa genelaogiczne do roku 1813 chyba. I ani jednej pary blizniat.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Te testy nie są za dobre ale tez i nienajgorsze
Jak masz być w ciąży to powinien wyłapać bo tu na forum dziewczynom często wychodziły te testy .[emoji3]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

@Paraplu loooo matko gratki wielkie :) od razu podwójne szczęście. Oby teraz ładnie rosły:)
@Clover88 super ze na teście mocna krecha. Hcg rośnie:)
Dzisiaj po przytulankach krwawienia nie było. Więc to chyba jednorazowe było.
@melisa ja też chyba bym poczekala z informowaniem. U mnie córka 3 lata więc jeszcze mało rozumie ale już od jakiegoś czasu mówi że czeka na brata.
@Brazowooka ja też mam takie testy tyle że z ebaya. Nie powiem czy są dobre bo w ciazy jeszcze nie jestem. Chociaż w moim przypadku się sprawdzają na razie. Piękny negatyw i ciąży brak. Ale opinie różne są.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej staraczki .... pamiętacie mnie , ktoś coś? Pisałam dosyć często, ale niestety powrót do pracy nie pozwolił nawet na zaglądanie na bb...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry