reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie Lanvin, moja mama ma trzypokojowe mieszkanie na osiedlu i chce je sprzedać kupić mniejsze bo mieszka sama a resztę kasy ma mi dać w darowiźnie i chcemy z tych dwóch pokoi już wyjść i od teściów zwiać mieli nietęgą minę jak im to oznajmiliśmy ale ja nie wyobrażam sobie z dwójką dzieci na 40metrach.

Nie Lanvin, moja mama ma trzypokojowe mieszkanie na osiedlu i chce je sprzedać kupić mniejsze bo mieszka sama a resztę kasy ma mi dać w darowiźnie i chcemy z tych dwóch pokoi już wyjść i od teściów zwiać mieli nietęgą minę jak im to oznajmiliśmy ale ja nie wyobrażam sobie z dwójką dzieci na 40metrach.
I dobrze, lepiej dla Was :) jak macie możliwość, to korzystajcie :) macie już coś na oku?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Lanvin u nas mieszkań nie brakuje ale póki kasy w ręce nie mam to się nie napalam na żadne bo będzie mi potem żal jak nie zdążę go kupić

Witajcie juz z nie takiego rana bo u mnie 9:44 :-)
Promyczku kolejny cykl sie zaczął, kolejny raz mozna się przyjemnie starac:-D. U mnie dopiero przed owulacja po ciazy cykle sie wydluzyly do 34 dni. Ten miesiac jeszcze zamierzam przeczekać lykam kwas foliowy i chce zrzucic z trzy kilo a od nastepnego cyklu staramy sie o coreczke. Z jednej strony jak was czytam czuje mega ekscytacje i nie moge sie doczekac z drugiej strony jak przypomne sobie porod pierwszy i ilosc dni nieprzespanych nocy przed porodem i depreche po porodzie to tak sie boje ze prawie mam atak paniki hehe ale patrse na synka i wiem ze drugie dziecko bedzie takim samym blogoslawienstwem.
Gratuluje kolejnej przyszlej mamie dwuch kresek! Nie pamietam was z nikow jeszcze wybaczcie.
Pozdrawiam z nad porannej kawysi :-*

Moj test z wczoraj [emoji33]

1497286371-aaaaaa.jpeg

Do tej pory nie wierze [emoji23]

A no nie napisalam wiecej szczegolow [emoji85]
3 cykl staran
17dc owulka
32dc test [emoji323][emoji322]

Objawow zadnych oprocz zwyklego bolu piersi jak na okres i bolu brzucha jak na okres przez ostatnie pare dni.
A no i bzykac mi sie chcialo po owulce a normalnie w fazie lutealnej seks moze dla mnie nie istniec.
Bylam pewna, ze bedzie negatywny bo w poprzedniej ciazy do nie dosc, ze zagniezdzenie powodowalo mocne skurcze to od razu od niego zaczelam miec mase objawow. A wczoraj taki szok [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]
Woow[emoji7] Trzy dni mnie nie bylo - miałam komunie córki - a tu takie wieści. Super. Gratuluję i spokojnych 9 miesięcy. [emoji8]

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry