Carmen24l
Fanka BB :)
A myślisz że w 24 dniu cos test mi pokaże?
Mi w 25 dc wyszedł bladzioszek [emoji3]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A myślisz że w 24 dniu cos test mi pokaże?
Więc nasza parasolko do dzieła ;-)Ahahahaha [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] faktycznie, dziwnie to wyglada [emoji23]
To biala farba [emoji14] wlasnie sobie siadlam bo na dzisiaj skonczylam malowanie.
Padam na twarz ale plodne teoretiko mam, wiec musze odetchnac bo nas kolejna praca czeka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No widzisz Ness, niektóre szkoły mam wrażenie chcą się dostosować "pod ucznia", nie chce im się walczyć z problemem... no, o braku sal tutaj nie wspomnę, choć są też pewnie boiska które można w cieplejsze dni wykorzystać na wfKochana mój syn jest w 1 klasie [emoji14] Ma tyle samo w-fu co religii 3 x w tygodniu Nie bym się czepiała ale wf taki prawdziwy na sali mają 1 x w tygodniu ...a reszta to plac zabaw albo bajka w klasie [emoji14] Chciałabym bardzo by miał aktywności fizycznej więcej bo jest troszkę otyły a i lubi ćwiczenia (ćwiczy z moim K + integracja+ piłka nożna na OKSie). Ale co zrobić jak szkoła nawet nie może dziecku lekcji zapewnić - popatrzcie plan na poniedziałek pod nieobecność wychowawcy
Pierwsza lekcja zniknęła (dzieci przychodzą na późniejszą godzinę, a potem....)
Proszę:
Zobacz załącznik 807392
Czesc [emoji4] mam pytanie do dziewczyn, które miały torbiel. Czy przy powstawaniu torbieli czulyscie dany jajnik? Jakie to są odczucia? Kurde jestem już 5 dpo, a ciągle czuje (bo nie mogę powiedzieć, że to bol) ten lewy jajnik. Raz cmi, raz kluje. Dziwne to, zazwyczaj do @ miałam spokój z takimi odczuciami
Test jak nic![emoji6]Cześć :*
Ja tak na szybko, bo musze z samochodem na serwis jechać, spodziewałam się dzisiaj spadku, bo jest 13dpo, a tu temp wzrosła...byłam przekonana, że spadnie
Napisane na C5303 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi w 25 dc wyszedł bladzioszek [emoji3]
A ilu dniowe masz cykle? No ja 31-32 więc myślę że nie wyjdzie mi to za Chiny
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk