reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@mystery widać !! oj widać :D
@MoKa nie chcę Cię nakręcać ani robić Ci żadnych złudnych nadziei, ale aż zaczęłam przeglądać internety i piszą tam, że obfity śluz (jakaś jedna laska aż myślała, że ma grzybicę) może być jednym z objawów ciąży.
@oczekiwanie ja też mam prolaktynę za wysoką. Są na to leki. Na pewno ją zbijesz.

reklama
Dziewczyny, nie wytrzymałam i zrobiłam test
1494597910-aaaaaa.jpeg

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa jest! [emoji7][emoji322][emoji323][emoji176][emoji64] no az sie wzruszylam!

Matko ktory to dpo bo Ty chyba masz jeszcze dobre kilka dni do terminu @?
[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Hej kobietki po krótkiej przerwie. Odpoczywam sobie troszkę. Mierzylam temp. Bralam donga i zrobiłam tez wyniki. Chyba jest u mnie odpowiedź jeżeli chodzi o brak ciąży. Za wysoka prolaktyna :(. Ponizej wykres i wyniki.
Zobacz załącznik 806139 Zobacz załącznik 806140

Wizyta dopiero 7 czerwca. Chyba do tego czasu dalej poodpoczywam. Za ciężkie dla mnie te wszystkie przeciwności. Powodzenia dziewczyny.
Prolaktyne masz zbyt wysoka. Ja miałam miesiąc temu ok 30. Moja endo powiedziała że dzień przed nie można się denerwować. Spac ok 8 godzin. Nie pracować za ciężko;/

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Paraplu no właśnie jeśli o to chodzi to jestem w ciężkim szoku, bo ostatnie nasze przytulanko było 2.05, w tym czasie mniej więcej miałam owulację, więc to naprawdę krótki czas [emoji33] do okresu według kalendarzyka jeszcze tydzień

Mystery serdecznie gratuluję!!!! Który masz dc?
Oczekiwanie Twoje tsh jest za wysokie. To też może być problemem z zajściem w ciążę. Tsh maksymalne do zajścia w ciążę to 2,5. Idealne to w granicy 1-1,5.
MoKa trzymam kciuki!!!!

reklama
Do góry