reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No to jestem po badaniach. Jeden pęcherzyk pękł, drugi nie wiadomo bo tam były też mniejszej no i trudno orzec. Na szczęście na 100 % pękł ten z prawego jajnika gdzie jajowód miał małe zrosty i został naprawiony a nie w lewym gdzie wciąż jest jakaś zmiana przypominająca na usg wodniaka mimo że podczas laparoskopii go nie stwierdzono....
Dostałam dupka którego mam łykać do ewentualnej @ (oby nie przyszła już).
Co do gorączki i tych wszystkich dziwnych objawów to przyczyn może być wiele. Dostałam specjalny antybiotyk który babką przy in vitro dają... Oby pomógł...

Trzymam kciuki, na pewno będzie Ok :)

[emoji64]

reklama
Dziewczyny a ile wy bierzecie tabletek dupka? Jedną czy dwie? Wydaje mi się że lekarz mówił o jednej ale zwątpiłam bo przepisał mi ich aż 40 (dwa opakowania)

No to jestem po badaniach. Jeden pęcherzyk pękł, drugi nie wiadomo bo tam były też mniejszej no i trudno orzec. Na szczęście na 100 % pękł ten z prawego jajnika gdzie jajowód miał małe zrosty i został naprawiony a nie w lewym gdzie wciąż jest jakaś zmiana przypominająca na usg wodniaka mimo że podczas laparoskopii go nie stwierdzono....
Dostałam dupka którego mam łykać do ewentualnej @ (oby nie przyszła już).
Co do gorączki i tych wszystkich dziwnych objawów to przyczyn może być wiele. Dostałam specjalny antybiotyk który babką przy in vitro dają... Oby pomógł...
Po owitrelle pękł napewno,a wymioty miałaś bo było kilka pęcherzyków,też tak miałam dużo hormonów,przy 1 lub 2 ich nie ma

Witam się i ja [emoji16] kurde, takie ciepło dzisiaj a deszcz i po weekendzie... matka natura to dopiero ma pms...

@basia89 [emoji11] mi właśnie dzisiaj ovufriend wyznaczył owu, cieszę się jak dziecko [emoji1] I jakiś dziwny spokój nadszedł, przynajmniej wiem na czym stoję.
1493898406-aaaaaa.png

@gabrika @arrow92 fajnie że znowu jesteście [emoji11]

@StorAnia a Ty tygrysico, żeby tak samca w szopie bałamucić, no wiesz co [emoji48] [emoji16]

@marc a buuu, wstrętna @ jedna [emoji35]
@MoKa [emoji110] [emoji110] kontroluj tą gorączkę, bo cholera wie co to, oby przeszło [emoji4]
@Paraplu co tam kochana się skitrałaś w krzaczorach?
@Lanvin zrób zdjęcia i się pochwal [emoji16]

Miałam pewnie coś komuś JesZcze pisać ale jak zwykle - skleroza [emoji1]

Pamiętacie jak wam mówiłam, że zawsze jak śnią mi się 2 kreski przed testowaniem, to potem zaraz przychodzi @ ? Dzisiaj właśnie miałam taki sen... kutfa, oby tym razem moja natura czarownicy się myliła [emoji17]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

Boże dziewczyny tak teraz siedzę w pracy bo mała zasnęła i Was czytam, i jest mi tak cholernie przykro... pamiętam jak to wszystko przechodziłam i teraz myślę jak ja dałam radę... jak Wy dajecie... 34 cykle o których nie chcę pamiętać, i których drugi raz bym chyba nie przetrwała...
Kibicuję Wam i cierpie z każdą wiadomością o @, bo sama wiem co wtedy czułam... jak przestawalam we wszystko wierzyć i byłam sfrustrowana...
Trzymam kciuki za Was najmocniej jak umiem!!!! I błagam, tylko się niee poddawajcie!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj nadszedł ten dzień i psina będzie uśpiona [emoji53] już mało chodzi i ma odlezyny. Zostaje dłużej w pracy, bo nie chce brać w tym udziału. Dziwnie tak strasznie. Niby się męczy, ale z drugiej strony trzeba ją zabić . Bez sensu

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiem co czujesz, mój M. w ubiegłym tygodniu uśpił swojego ukochanego pieska... płakał po fakcie jak małe dziecko przez całą noc, ale już nie było wyjścia... Czasem trzeba podjąć tak trudną decyzje.

Trzymaj się dzielnie!

reklama
Hej dziewczyny.wróciłam po długim odpoczynku.oczywiście nie nadrobie was wszystkich.nie spamietam wszystkiego.
Witam nowe staraczki.
@gabrika, @arrow92 super ze jestescie znowu!!trzymam kciuki mocno.
@marc przykro mi że okres znowu przyszedł.wkoncu mam się uda!!
Ja czuję zbliżające się owulacje.działamy z mężem na nowym łóżku;)moze uda nam się córeczkę począć na nowym:)
@StorAnia ty to odważna jesteś:Dsex w szopie:-Dliczy się spontan.ja to raz z moim w samochodzie ale to jak młoda bylam i zwariowana.teraz to w domu;)
Trzymam kciuki za testujace!!

Do góry