Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze ale to wszystko teraz super widać!! [emoji173]️[emoji173]️
A i zapomniałam o pytaniu o badania przed iui. Ja musiałam mieć aktualne wszystkie badania: różyczka, toksoplazmoza, wymaz, żółtaczka, hiv, drożność jajowodów, grupa krwi i jeszcze jakieś. Część już miałam a część robili mi w klinice bo się na przykład przeterminowały albo jak na hiv nigdy nie robiłam.
Dziewczyny a ile wy bierzecie tabletek dupka? Jedną czy dwie? Wydaje mi się że lekarz mówił o jednej ale zwątpiłam bo przepisał mi ich aż 40 (dwa opakowania)
Dziewczyny, wodnisty śluz tez jest śluzem płodnym?
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Z tego co słyszałam to tak, ovi też mi zawsze zaznacza że są dni płodne gdy zaznaczę wodnisty
O mamusiu.... [emoji85] sporo tego... a hsg ma jakiś Forum BabyBoom
Bo już miałam schizy, dzisiaj ovu a tu ciagliwego śluzu ani śladu sama woda
[emoji64]
Nooo i to tylko to co pamiętam. Generalnie dostałam listę przy umowie co zrobić. Hsg nie miałam bo mi drożność sprawdzali podczas laparoskopii po naprawie jajowodów (usunięciu zrostów)
Mam nadzieję że szaleństwa były i teraz odliczamy Trzymam kciuki!!! [emoji110]