reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Lanvin jak to czym, lokum! [emoji1]

@leeleeth o matko [emoji7] [emoji7] tyle chłopów w domu, matko kochana [emoji1]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png

reklama
A i zapomniałam o pytaniu o badania przed iui. Ja musiałam mieć aktualne wszystkie badania: różyczka, toksoplazmoza, wymaz, żółtaczka, hiv, drożność jajowodów, grupa krwi i jeszcze jakieś. Część już miałam a część robili mi w klinice bo się na przykład przeterminowały albo jak na hiv nigdy nie robiłam.

O mamusiu.... [emoji85] sporo tego... a hsg ma jakiś termin?

Dziewczyny a ile wy bierzecie tabletek dupka? Jedną czy dwie? Wydaje mi się że lekarz mówił o jednej ale zwątpiłam bo przepisał mi ich aż 40 (dwa opakowania)

Ja brałam dwie tabletki dziennie. Jedna rano druga wieczorem. Generalnie powinno być 12 h odstępu między jedna a druga. Przynajmniej ja miałam takie zalecenie.

Mamy kolejnego Syneczka
1493903463-aaaaaa.jpeg
1493903468-aaaaaa.jpeg
1493903472-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

O mamusiu.... [emoji85] sporo tego... a hsg ma jakiś Forum BabyBoom

Nooo i to tylko to co pamiętam. Generalnie dostałam listę przy umowie co zrobić. Hsg nie miałam bo mi drożność sprawdzali podczas laparoskopii po naprawie jajowodów (usunięciu zrostów)

Bo już miałam schizy, dzisiaj ovu a tu ciagliwego śluzu ani śladu sama woda :)

[emoji64]

Mam nadzieję że szaleństwa były i teraz odliczamy :) Trzymam kciuki!!! ✊

Nooo i to tylko to co pamiętam. Generalnie dostałam listę przy umowie co zrobić. Hsg nie miałam bo mi drożność sprawdzali podczas laparoskopii po naprawie jajowodów (usunięciu zrostów)

Mam nadzieję że szaleństwa były i teraz odliczamy :) Trzymam kciuki!!! [emoji110]

A mogę zapytać dlaczego iui? U nas, u M jest problem z nasieniem a u mnie tarczyca i progesteron. Miałam hsg w 2014 i było czyściutko. Myślisz ze będę musiała powtarzać?

reklama
Dziewczyny ponawiam pytanie o badanie drożności metodą HyCoSy (HysteroContrastSonography) – badanie drożności za pomocą obserwowania przepływu roztworu soli fizjologicznej przez jajowody.

Miała która? Co i jak i za ile u Was[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry