reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się i ja [emoji16] kurde, takie ciepło dzisiaj a deszcz i po weekendzie... matka natura to dopiero ma pms...

@basia89 [emoji11] mi właśnie dzisiaj ovufriend wyznaczył owu, cieszę się jak dziecko [emoji1] I jakiś dziwny spokój nadszedł, przynajmniej wiem na czym stoję.
1493898406-aaaaaa.png

@gabrika @arrow92 fajnie że znowu jesteście [emoji11]

@StorAnia a Ty tygrysico, żeby tak samca w szopie bałamucić, no wiesz co [emoji48] [emoji16]

@marc a buuu, wstrętna @ jedna [emoji35]
@MoKa [emoji110] [emoji110] kontroluj tą gorączkę, bo cholera wie co to, oby przeszło [emoji4]
@Paraplu co tam kochana się skitrałaś w krzaczorach?
@Lanvin zrób zdjęcia i się pochwal [emoji16]

Miałam pewnie coś komuś JesZcze pisać ale jak zwykle - skleroza [emoji1]

Pamiętacie jak wam mówiłam, że zawsze jak śnią mi się 2 kreski przed testowaniem, to potem zaraz przychodzi @ ? Dzisiaj właśnie miałam taki sen... kutfa, oby tym razem moja natura czarownicy się myliła [emoji17]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png
Super, że już po owu :) to teraz odliczamy :)

Jakie zdjęcia mam wrzucić? :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

reklama
Hej dziewczyny.wróciłam po długim odpoczynku.oczywiście nie nadrobie was wszystkich.nie spamietam wszystkiego.
Witam nowe staraczki.
@gabrika, @arrow92 super ze jestescie znowu!!trzymam kciuki mocno.
@marc przykro mi że okres znowu przyszedł.wkoncu mam się uda!!
Ja czuję zbliżające się owulacje.działamy z mężem na nowym łóżku;)moze uda nam się córeczkę począć na nowym:)
@StorAnia ty to odważna jesteś:Dsex w szopie:-Dliczy się spontan.ja to raz z moim w samochodzie ale to jak młoda bylam i zwariowana.teraz to w domu;)
Trzymam kciuki za testujace!!
Wariaty! Przypomniało mi się jak kiedyś jechaliśmy na wycieczkę i nam się zachciało... Zjechalismy w taką boczną drogę a tam się budował dom... Okien nie było, drzwi nie było to przetestowalismy im sypialnie! [emoji23] tylko był taki pies strozujacy, który nam się bacznie przyglądał. Zawsze jak o tym myślę to strasznie mi się śmiać chce z tego psa!

Napisane na F5321 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry