reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O super. U nas mój M sobie kupił ekspres. Mi on nie był potrzebny, ale jak jyz jest to czasami wypije, bo za dużo nie mogę ponieważ się źle czuje później po kawie.
Mnie po kawie z mlekiem goni [emoji23] a bez mleka nie wypije dlatego unikam kawy podczas okresu bo to już mieszanka wybuchowa [emoji23]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mniam mniam [emoji7][emoji7]to ja Ci zrobię drugie śniadanie, a Ty mi taką pyszną kawę, ok? [emoji7] mamy ekspres z karafką, ale nie spienia już mleka jak kiedyś :( a raczej nie spienia prawie wcale...

Widzisz, mówiłam Ci, że tw rekomendowane kg mają się nijak do rzeczywistości, po tygodniu zrzucisz więcej, niż sobie zaznaczyłaś :) poza tym spokojnie możesz dogadać, bo masz niższą kaloryczność, niż powinnaś w tej chwili [emoji8] ja na drugie śniadanie mam dziś koktajl truskawkowy z płatkami owsianymi :)

Może wypisz się z wątku??

Mój też czasem lubi, ale rzadko :) śniadanie białkowo-tluszczowe jest najlepsze :) ja sok pomarańczowy lubię, ale nie mam kiedy wyciskac, bo rano do pracy się zawsze spieszę, bo i nie mam wyciskarki. Za to ostatnio prawie codziennie piję koktajle :)

O. A jaki ekspres macie?? My mamy Saeco Minuto, ale jak będziemy kiedyś wymieniać to chyba kupimy DeLonghi.

qdkkj44j6bi2vbec.png
Wypisalam się z wątku już dawno i dalej mi się wyświetla [emoji50]

Ja na drugie mam koktajl z owocami na Maślance [emoji1] dziś na drugą zmianę mam do pracy i zobaczymy jak to będzie wyglądało bo dotychczas miałam na pierwszą i było ok [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@limonka8721 lepiej niech się nie sprzeciwia, tym bardziej że niemąż i mam przysZłą teściową po swojej stronie [emoji1]

[emoji304][emoji292][emoji560][emoji128][emoji240][emoji64]

cbpr2ehex2xkwku1.png
Hahha Windy dobry tekst z pikajaca kuciamba [emoji23]
No i tak trzymać:) a wiadomo już kiedy będzie insemimacja?

100 lat :) zumba super sprawa:)

Haha uśmiałam się:) dobrze ze mąż wie co i jak i lepiej niech się nie sprzeciwia.

Super ze wszystko ok ;) niech synio zdrowo rośnie:)
Lanvin te kwoty to jakaś masakra. Wydaje mi się że to co wy planujecie jest ok i panie powinny być zadowolone :)

U nas chyba już po owu. A ja od kilku dni czuje się mega wzdeta. Brzuch jak mam balon. Kręgosłup boli. Już dawno tak nie miałam ale to pierwszy cykl bez tabsow może dlatego to tak odczuwam. Tak czy siak staranka były 5akze teraz oczekiwanie. Ehhh jak ja wytrzymam te dwa tygodnie.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark ponawiam pytanie, czy starania przy leczeniu bakterii mają sens? Czy D leczyć po owulacji? Ale wtedy i siebie powinnam tak leczyć, a po owu to raczej chyba globulki dowcipne z antybiotykiem nie barrrdzo, co? ( o ile coś by pyknęło, chociaż w to nie wierzę...)
U mnie miały [emoji23] [emoji7]

Jak liczy się tygodnie ciąży? Według @ dziś 4 tydzień. Aplikacja pokazuje mi 5. I bądź tu mądrym.

Nawet nie wiecie jaka jestem niespokojna. Ostatnia ciąża skończyła się właśnie na początku. Ale czy 2 razy może się to samo zdarzyć?? Chciałabym przespać tydzień[emoji53]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Spark ponawiam pytanie, czy starania przy leczeniu bakterii mają sens? Czy D leczyć po owulacji? Ale wtedy i siebie powinnam tak leczyć, a po owu to raczej chyba globulki dowcipne z antybiotykiem nie barrrdzo, co? ( o ile coś by pyknęło, chociaż w to nie wierzę...)
Bierz globullki a mimo too się staraj, ważne, żebyś ich nie brała już po zajsciu! Mi lekarz mówił, że teraz leczymy bakterie i się nie staramy, to się wytrzymałam do 20dc a potem przytulanki normalnie bo już uważałam że owu nie będzie... i potem dwie kreseczki... w panice do lekarza a on: proszę tylko odstawic leki i nic się nie martwić (i tak już wcześniej mi.się skończyły :) )

Upadłam niefortunnie i złamałam rękę w lokciu, głowa kości promieniowej. Na szczęście bez odlamu i przemieszczenia.

O matulku, wspolczuje. Pamietaj o dobrej rehabilitacji po zdjeciu gipsu. Mi za dzieciaka lekarze zlali ten temat przy kostce i do tej pory jest mniej sprawna :(

Dziewczynki, pieknie chudniecie! [emoji7] u mnie to bedzie strach wejsc na wage bo jestem u mamy a wiecie jakie sa mamy :) podchlebia mi non stop a ja nie umiem odmowic bo mam swiadomosc, ze kolejny raz bede jadla jej pysznosci za 3-4 miesiace.

@M2b wybacz, ze Ci nadziei narobilam [emoji28] dzisiaj mam 15dc, wedlug apki 29 dniowy cykl. No a na tescie ledwo widoczna druga kreska a powinna byc juz mocna. Takze przez wyjazd mogl mi sie skrocic cykl do 28 dni i wczoraj juz test bylby negatywny. Licze jednak na to, ze wyjazd mi wydluzyl cykl i kreska dopiero bedzie ciemniec, jutro K przyjezdza!

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

reklama
Bosze, dziewczyny muszę Wam coś opowiedzieć...
Jak miałam 17 lat, poznałam miłość mojego życia. Niestety to niespełniona miłość...
On jest/był 12 lat starszy. Jak to nastolatka szukałam swojego miejsca na ziemi i znalazłam Kościół Ewangelicki i tam JEGO ;)
Przyjaźniliśmy się, on bardzo mi pomagał w nauce, ale niestety nie chciał spróbować wejść w coś poważnego. Był za mną, to .wiem, ale nie chcę rozmyślać dlaczego... Po 2 latach i szczerej rozmowie ochłodziliśmy nasze stosunki. Ja wyszłam za mąż, odeszłam od kościoła. Mieliśmy ze sobą jakiś kontakt, typu życzenia na święta, wspólni znajomi... Po rozwodzie wróciłam do kościoła. On tam nadal był, nadal samotny. Także cały czas, z przerwami, mamy ze sobą kontakt. Co prawda do kościoła już nie należę, ale kontakt z ludźmi jest. To tak w skrócie.
Teraz przejdźmy do sedna sprawy. Jakiś miesiąc temu, dostałam od Niego smsa około 9 rano, czy dzwoniłam do niego. Po sprawdzeniu telefonu okazało się, że jakimś cudem o 4:57 mój kochany telefon zadzwonił dokładnie pod jego numer. :D Obróciliśmy wszystko w fajny żart, wymieniliśmy kilka miłych smsów i tyle ;)
Wczoraj późnym wieczorem, farbowałam włosy i układałam sobie leki na wyjazd. W międzyczasie przyniosłam na stół telefon. Poszłam grzebać w komodzie w poszukiwaniu leków i nagle usłyszałam dźwięk sygnału telefonicznego. Pierwsza myśl "ten ch..j z góry, znowu dzwoni na głośniku"... za chwilę "halo, halo" i "Aniu halo, Aniuu..." i zdębiałam... Zanim doleciałam do telefonu, rozłączył się. Znowu mój kochany telefon zadzwonił do Niego!!! :D Czujecie to. Musiałam się tłumaczyć jak głupia. Dobrze, że jest starym kawalerem, to chociaż żadne babsko mi ryja nie obije ;) ;) ;) :D
O ja pierdziu hahhaaha [emoji85] [emoji23] ja bym nie uwierzyła na jegoo miejscu haha, zmień telefon ;p

Do góry