zgryźliwabasia
Fanka BB :)
Ja najczęściej mam rozwolnienie w pierwsze dwa dni więc leci i tu i tu :$
Sent from my D2203 using Forum BabyBoom mobile app
Ale mamy przekichane [emoji13]
[emoji64]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja najczęściej mam rozwolnienie w pierwsze dwa dni więc leci i tu i tu :$
U mnie jest to ostateczny znak, że @ za rogiem[emoji16]Pytanie z kategorii krępujące: też robicie kupę kilogramami w pierwszy dzień @? [emoji28]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Pytanie z kategorii krępujące: też robicie kupę kilogramami w pierwszy dzień @? [emoji28]
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
U mnie to samo [emoji23]Ja najczęściej mam rozwolnienie w pierwsze dwa dni więc leci i tu i tu :$
U mnie jest to ostateczny znak, że @ za rogiem[emoji16]
U mnie też [emoji6]
Matko słońce całe szczęście że Twój chłop ma refleks. 4 lata temu przeżyłam zderzenie z ciężarówką i całe szczęście nic nam się nie stało. Ale chyba przez to mi się organizm rozregulował bo przez kilka miesięcy byłam strzepkiem nerwów. Auto skasowane. Nigdy tego nie zapomne i nie życzę nikomu takich przeżyć.@Spark w ciazy szyjka macicy jest bardzo ukrwiona i delikatna, przytulanki mogly troszke ja podraznic.
Ale jedze lepiej i sprawdz wszystko, zwlaszcza, ze mniej siusiasz. Czekamy na info. Beda dobre ale wiesz, lepiej jak ktos kto sie na tym zna sie wypowie
@mfifi04 matko dobrze, ze siedzialam jak zobaczylam fotke [emoji23] ogromnie Kotus gratuluje! Oł je oł je oł jeeee! [emoji1377][emoji7][emoji173][emoji179][emoji323][emoji8]
Bedzie superancnko, innej opcji nie ma! [emoji64][emoji214][emoji271][emoji598]
@Lanvin swietne podejscie!
Jezu dziewczyny, wczoraj gdyby nie refleks K to nie wiem czy bysmy nadal zyli. Jechalismy autostrada w Niemczech, dwa pasy w jednym kierunku, noc, duzy ruch. Jechalismy lewym pasem i nagle na prawym pasie, obok nas nagle hamuje tir, auto przed nami nagle po hamulcach i wjezdza przed tira. K w tym ulamku sekundy zrozumial, ze cos sie musialo stac, awaryjne i po hamulcach modlac si by auto za nami bylo na tyle daleko by zauwazyc i zareagowac. Zatrzymalismy sie 3 metry przed ustawiony w poprzek naszego pasa autem!
Ludzie mieli wypadek i czekali na poboczu na policje w kamizelkach odblaskowych ale nie zabezpieczyli auta!!!! Czaicie to! Ciemne auto na nieoswietlonej autostradzie w nocy! Dopiero moj K zatrzymal sie obok nich i powiedzial, ze zaraz ktos zginie przez ich auto, dopiero wtedy poszli po wyciagnac trojkat by znakowac auto. Ja rozumiem, ze ludzie mieli wypadek ale widac bylo, ze nic im sie nie stalo, czekali na policje ale ku*wa zeby nie pomyslec, ze trzeba jakos poinformowac innych kierowcow widzac, ze wszystkie auta nagle hamuja na pare metrow przed ich autem?! Przeciez mogli doprowadzic do karambolu! Zero myslenia.
Gdybym ja wtedy kierowala to bysmy calo z tego nie wyszli bo ja to auto zauwazylam pozniej o K, jesli on zahamowal 3 metry przed tym autem to ja bym w nie zdarzyla wyhamowac!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom