reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Zywa krew czy brunatna? Przy luteinie tak sie wlasnie podobno moze zadziac, bo podrazniaja Cie a przytulanki swoja droga.. Ale dla swietego spokoju jedz na IP bo po co masz sie zamartwiac
No właśnie brązowa na szczęście, nie chcę panikować ale ciężko... nie wiem czy jeszcze nie zaczekać, ahhh

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie, apetyt nie wrócił, od dwóch dni mimo picia prawie nic nie sikam, jak idę ok 21 tak potem o 12 dopiero... teraz zauważyłam lekkie plamki na wkladce, jestem przerażona :(:( zaraz chyba obudze mojego i pojadę na IP, nie wiem co jest... może to przez aplikacje luteiny wczoraj albo przytulanki? Słabo mi ze strachu...:(

Mam nadzieje ze wszystko ok. Postaraj się nie denerwować bo to tylko szkodzi. Jedz sprawdź czy wszystko ok , będziesz spokojniejsza. Lepiej dmuchać na zimne. Odzywaj się .

1usavcqgt1dml95x.png

No właśnie brązowa na szczęście, nie chcę panikować ale ciężko... nie wiem czy jeszcze nie zaczekać, ahhh

Kochana nie czekaj ja mam złe doświadczenia z brazowymi plamieniami. Mam nadzieję że u Ciebie to przez seksik [emoji6] ale jedz dla spokoju [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry