NeSSi
Moderatorka
10 na + obstawiam jeszcze 10 dodatkowo bo mi się zachcianki włączyłyHahhaha. Ile kg do przodu??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 na + obstawiam jeszcze 10 dodatkowo bo mi się zachcianki włączyłyHahhaha. Ile kg do przodu??
Mi pewnie też waga poleci. Z synem wszystko spadło - nawet nie wiem kiedy. Pewnie nie jedna by się z Was cieszyła, ale ja mam dużą niedowagę i każdy kg zatrzymany jest dla mnie na wagę złota. Liczę, że leki na nadczynność trochę mi pomogą też przytyć.Ja z Kacprem miałam +15, ale pod koniec woda mi się zatrzymywala. Po porodzie odrazu 10 mniej. I później jeszcze 7 mniej
mfifi matkoo super gratulacje!!! Tak bardzo się cieszę [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji173] [emoji173] [emoji173] I nudnych 9 miesięcy bez przebojów [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Ja chyba po tabletkach na nadczynnosc przytyłam 30 kg w 2 lata więc spoko. A już nie należałam do chudzinek wcześniej.Mi pewnie też waga poleci. Z synem wszystko spadło - nawet nie wiem kiedy. Pewnie nie jedna by się z Was cieszyła, ale ja mam dużą niedowagę i każdy kg zatrzymany jest dla mnie na wagę złota. Liczę, że leki na nadczynność trochę mi pomogą też przytyć.