reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja z Kacprem miałam +15, ale pod koniec woda mi się zatrzymywala. Po porodzie odrazu 10 mniej. I później jeszcze 7 mniej
Mi pewnie też waga poleci. Z synem wszystko spadło - nawet nie wiem kiedy. Pewnie nie jedna by się z Was cieszyła, ale ja mam dużą niedowagę i każdy kg zatrzymany jest dla mnie na wagę złota. Liczę, że leki na nadczynność trochę mi pomogą też przytyć.

1492924979-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
mfifi matkoo super gratulacje!!! Tak bardzo się cieszę [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji173] [emoji173] [emoji173] I nudnych 9 miesięcy bez przebojów [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie nadrobie miałam odpisać niektórym ale po prostu już zapomniałam co i komu miałam napisać [emoji58]
Witam niedzielne. U nas dziś piękna pogoda z mężem się na randkę na spacer umówiliśmy potem zakupy [emoji4] od następnego cyklu zaczynam temperaturę mierzyć. Termometr mi wczoraj przyszedł a dziś wolne i mi się pospalo, więc już bez sensu tak zaczynać od 6dc [emoji4]

@Lanvin niee taki wykres obiecujący
@Flower tak mi Przykro

Mi pewnie też waga poleci. Z synem wszystko spadło - nawet nie wiem kiedy. Pewnie nie jedna by się z Was cieszyła, ale ja mam dużą niedowagę i każdy kg zatrzymany jest dla mnie na wagę złota. Liczę, że leki na nadczynność trochę mi pomogą też przytyć.
Ja chyba po tabletkach na nadczynnosc przytyłam 30 kg w 2 lata więc spoko. A już nie należałam do chudzinek wcześniej.

Dzień dobry wszystkim, serdecznie gratuluje paniom, którym się udało! Ale piękne chwile przed wami. U mnie tak jak przypuszczałam: teksańska masakra piłą mechaniczną! Więc nowy cykl, nowa nadzieja! Co tu dużo gadać.

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Dziewczyny sprawa jest. Mam iść do gin jutro to na nfz? Sprawdzi czy ciąża jest tam gdzie powinna. Tego prywatnie mogę iść dopiero 10 mają;/ a gdzie tu jeszcze endokrynolog? Nie wiem co mam robić. Teraz jeszcze majówka i połowy lekarzy nie będzie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry