reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja podczas starań zaczęłam plamic przed @ i u mnie nie był to dobry znak (wcześniej nigdy w życiu mi się żadne plamienia nie zdarzały). Jak zaszlam w ta ciążę to nawet 1 plamki nie było, brzuch nie bolał. Ale mam nadzieję, ze u Ciebie będzie inaczej. :*
Wy macie więcej wiary jak ja;)
A ty powtarzalas test?

Napisane na HT6 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak powtórzę nie wiem jutro albo w poniedziałek

Pewnie wcale nie będę musiała....

Na razie nie zamierzam, zobaczę, czy jutro tempka spadnie, nie chce zobaczyć bieli, już wolę @ zobaczyć po prostu...

qdkkj44j6bi2vbec.png

Mam nadzieję że jutro spadku temp nie będzie. ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

No ja w tym miesiącu raczej wypadam, ostatnio przed okresem nie miałam żadnych objawów a teraz mam jak kiedyś takie jak przed małpką, ból brzucha i pleców na dole. Coś czuję, że rzeczywiście po CLO dostanę wcześniej czyli dziś lub jutro...

@Lanvin doskonale Cię rozumiem bo my na tym samym wózku, też jutro oczekiwania na @ obyś nie dostała, ja dostanę na bank, wszystkie znaki na ziemi i niebie na to wskazują ;)

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

A który to objaw "kota"? :)

[emoji64]
Haha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowy [emoji14] kot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy coś [emoji14] ale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało :p)

Oo nawet fote robiłam żeby pokazać wtedy szefowej, że jej kot oszalał:
1492863123-aaaaaa.jpeg
1492863146-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Haha, ja tak nazwałam kota, jako mój wczesny test ciążowy [emoji14] kot w pracy który omijał mnie szerokim łukiem, zwyczajniee miał mnie w d.... zaczął mi siadać na brzuch i nie chciał zejść, ja wyczytałam, że koty tak choroby wykrywają więc myślałam, że jakiś guz czy coś [emoji14] ale potem wyczytałam, że ciążę też czasem i 17dpo zrobiłam test (tylko i wyłącznie przez kota, bo inne objawy brałam za te urojone jak to się wcześniej zdarzało :p)

1492863123-aaaaaa.jpeg
1492863146-aaaaaa.jpeg

Aaaa a ja myślałam ze rzygałas jak kot czy coś a to dobre, szkoda ze nie mam kotów w swoim otoczeniu ;)

[emoji64]

Hej dziewuszki.niewiem kiedy wy to wszystko piszecie.ja nie mam ciagle czasu, ciagle coś :eek:
Właśnie sobie siadlam i mam czas popisać.od rana już byłam na zakupach.kupiłam sobie 2 biustonosze i powiem wam ze nawet nie wiedzialam ze piersi mi urosły bo zawsze mialam miseczke B a teraz C:szok:ale się cieszę w sumie to jest plus;)no i tak od rana sprzatanie gotowanie i wkoncu chwilą spokoju.
No zbliża się okres,brzuch pobolewa:(pewnie nic z tego nie bedzie.

1492863123-aaaaaa.jpeg
1492863146-aaaaaa.jpeg

Z tymi kotami to też tak słyszałam że ona jakoś,,wyczuwaja"ciążę.Fajnie że u Ciebie akurat to się sprawdziło:)

reklama
Do góry