reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej kobitki, ja dopiero w domu. Nadrobilam cały dzień pisania. Zwariowalyscie z tym pisaniem, chyba po świętach nadrabiacie . @Lanvin coś jest w powietrzu
@Bulbasek śliczny brzusio,
@lui chyba można gratuliwac.
@mfifi04 czekam na wieczornego testa, pamiętaj że s a reszty nie pamiętam.
U mnie bez zmian, @ leci jak szalona. Aż mi słabo. Pierwszy raz w życiu taki potok .

Ja tez taki miałam w zeszłym cyklu - leciała jak głupia ....

reklama
Wiecie co .... miałam jechać na spotkanie koleżanek z pracy, ale naprawde nie czułam sie na siłach, wykończyły mnie te moje dzieciaki w tym tygodniu.... idę od poniedziałku na zwolnienie .... musze trochę spraw ogarnąć, podleczyć sie, pisać dalej moja prace na obronę i praktyki uzupełnić w dzienniku...

Wogole to wole tutaj z Wami siedzieć niż z bolącym brzuchem latać po Warszawie, tym bardziej, ze na 2 koniec musiałabym jechać i wracać autobusem wieczorem, a teraz jakoś ostatnio aż strach samemu po nocach sie tułać

Haha Wy macie z Rossmna nowe kosmetyki a ja mam nowy kosmetyk...z kuchni [emoji28]zakosilam olej kokosowy i sie calusienka wysmarowalam. Jestem mega zadowolona! Skora jak pupcia niemowlaczka, nawilzona (a na nogach mam z tym ogromny problem), nie czuje ze mi pory zatkalo i nie czuje, ze jestem cala tlusta jak przy innych olejkach.
Ciekawe czy na dluzsza mete bedzie sie sprawdzal :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Haha Wy macie z RossmNa nowe kosmetyki a ja mam niey kosmetyk...z kuchni [emoji28]zakosilam olej kokosowy i sie calusienka wysmarowalam. Jestem mega zadowolona! Skora jak pupcia niemowlaczka, nawilzona (a na nogach mam z tym ogromny problem), nie czuje ze mi pory zatkalo i nie czuje, ze jestem cala tlusta jak przy innych olejkach.
Ciekawe czy na dluzsza mete bedzie sie sprawdzal :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zawsze powtarzam że naturalne sposoby najlepsze ☺

Każda z Nas zasługuje, wiec szczęście musi w końcu do nas przyjść :-)
Dokładnie każda z nas zasługuje na szczęście i cud w postaci fasoleczki w końcu musi się udać i będę się cieszyć z ciąży każdej z Was nawet jeśli ja będę ostatnia bo to da mi nadzieję ze w końcu to szczęście przydarzy się mi MUSI ☺

reklama
Zawsze powtarzam że naturalne sposoby najlepsze [emoji5]

Ostatnio przerzucilam sie na same eko kosmetyki. Jak zaczelam czytac na srokao.pl czy innych kosmetycznych blogach co oni tam pakuja to mi sie slabo zrobilo.
Chemie domowa tez sukcesywnie zmieniam. Zostalo mi pare rzeczy do dokonczenia a nowe juz swiadomie wybieralam.

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry