M2b
Fanka BB :)
Tak to jest komuś powiedzieć o staraniach [emoji20] Nie przejmujcie sie idiotami. To nie wyścig!@Lanvin, wykres obiecujący [emoji6]
Pytałaś o temperaturę a ja od rana się zastanawiam jak to jest, że mierząc na dole macie temperaturę 36,5-36,7 itd.. to jaka macie w ustach? Bo czytałam, że w ustach jest o 0,3 niższa niż na dole.. ja dziś zmierzyłam na dole ( postanowiłam mierzyć do owu) i temperatura o 6 rano 36,85 to kurde dużo nie? [emoji50] nie powinnam mieć mniej??
Chociaż jak kilka cykli mierzyłam w ustach to miałam 36,4-36,6 do skoku.. nie wiem co o tym myślec.. teraz sobie wkręcam że moze jakaś infekcja??
W ogóle witam was dziewczyny z krzaków.. czytam ale jakoś nie mam weny żeby pisać.. to moj 10 cykl starań.. po @ powinnam byc pełna optymizmu a jakoś go brak..
Moj M biegnie w niedziele w maratonie w Warszawie a ja sie naczytałam, że to nie jest dobre przy staraniach.. i boje się, że znowu wybije plemniki jak przy gorączce i 3 miesiące w plecy [emoji30][emoji27]
A po drugie.. jego kumpel zrobił żonie drugie dziecko ( oni ze sobą gadają ze sie starali tak jak my itd) i pojechał mojemu tekstem: wysłałam mu zdjęcie testu ciążowego i napisał: a ty dalej wal ślepakami ! [emoji35] No czujecie to?! Wkurzyłam się i przykro mi było..
przepraszam, że ja tak tylko o mnie.. mam gorszy czas..
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom