MartaBarbaraWeronika
Fanka BB :)
Jesli czyms urazilam to przykro mi ale kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie ....Nie rób ze mnie gówniary, która nie wie co robi. Nie jestem czlowiekiem, który robi cos wbrew woli partnera wiec zastanow sie nad swoimi sądami. Piszesz na mój temat jakies niestworzone scenariusze po jednym poscie ktory napisalam? Pisalam jakis czas temu bo mi dokuczalo pojawienie sie instynktu macierzynskiego i chcialam sie was doradzic w tej sprawie. Temat się zamknął bo uznalam ze skoncze pierw szkole i musimy znalezc mieszkanie. Teraz sytuacja sie wyklarowala bo moj chlopak ma swietna prace w Berlinie i dostalismy tam jakis czas temu mieszkanie i ze studiow bede rezygnowac albo sie przeniose. Poza tym nie pisze tu żebyście mnie osądzały tylko odpowiały na pytania i takie pisanie w stylu "pewnie chłop nawet nie jest swiadomy tego co go czeka" zachowaj dla siebie
Pozatym ja nie napisalam ze pewnie twoj partner nie jest swiadomy tego co go czeka tylko "ze przeszla mi taka mysl przez glowe ze byc moze nie jest swiadomy" wiec ja ciebie tu nie osądzam tylko skoro sama nie jestes pewna czy "dziecko" to blogoslawienstwo czy nieszczescie to tym bardziej zadna z nas nie da ci pewnosci co do tego czy bedziecie z partnerem wspolnie z twgo powodu szczesliwi "z powodu posiadania dzidziusia"
Cytuje :
"Pisalam jakis czas temu bo mi dokuczalo pojawienie sie instynktu macierzynskiego i chcialam sie was doradzic w tej sprawie. Temat się zamknął bo uznalam ze skoncze pierw szkole i musimy znalezc mieszkanie" wybacz nie ogarniam chyba juz za stara na to jestem
Ostatnia edycja: