ja zatestuje najwcześniej 06.04To weekend owocny będzie w testy?
reklama
Coooo... [emoji20] dong aż takie cuda może działać? [emoji15] Trzymam kciuki żeby szybko przeszła i zeby następna spóźnila się jakiś rok [emoji6]Melduję @ w 20dc .... Fajnie mi się cykl rozdupczyl...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo... Wczoraj już myślałam ze przylezie, ale przestało wszystko boleć i cisza... Zaczynam się doszukiwać szczegółów, więc zaczyna być nerwowo [emoji28] Ale wykres ładny, oby dalej był nad krechą [emoji7] [emoji110] tak samo @Docia1975 i @Lanvin [emoji173]A mnie raz na 2 dni lekko poboli jak na @..
@Martaldz dawaj znać jak tylko będziesz mieć wyniki.
Mój się sam zaoferowal że jakby co to grzecznie pójdzie na badania nasienia... Pożyjemy, zobaczymy,.. [emoji1]
Ależ się pogoda skiepściła [emoji20] [emoji297] [emoji299]
Spark
Fanka BB :)
Hahaha ja też miałam teraz tak że brzuch bolał "oo, idzie @", nagle spokój... itd. Itd. !Coooo... [emoji20] dong aż takie cuda może działać? [emoji15] Trzymam kciuki żeby szybko przeszła i zeby następna spóźnila się jakiś rok [emoji6]
Mam to samo... Wczoraj już myślałam ze przylezie, ale przestało wszystko boleć i cisza... Zaczynam się doszukiwać szczegółów, więc zaczyna być nerwowo [emoji28] Ale wykres ładny, oby dalej był nad krechą [emoji7] [emoji110] tak samo @Docia1975 i @Lanvin [emoji173]
@Martaldz dawaj znać jak tylko będziesz mieć wyniki.
Mój się sam zaoferowal że jakby co to grzecznie pójdzie na badania nasienia... Pożyjemy, zobaczymy,.. [emoji1]
Ależ się pogoda skiepściła [emoji20] [emoji297] [emoji299]
No ale nieesteyy w nieudanym cyklu też tak raz miałam...
Lanvin
@Windy91, może kolejny test? Ale tym razem jutro rano? Zawsze robisz po południu, zrób dla odmiany tym razem rano i może będzie szczęśliwy [emoji110] [emoji110]
Ja dzisiaj jadę po pracy po młodego do przedszkola i skoczymy do Media Expert i do rowerowego luknąć na rowery, bo nie jestem pewna rozmiaru. Wydaje mi się, że koła powinny mieć 20', a rama 10' lub 11', ale wolę się upewnić. Wczoraj odwiedziliśmy ojca mojego ex, czyli dziadka Filipa, i jego żonę i tak z nią rozmawiałam o rowerze i pytała mnie o wyprawkę do szkoły itp, mówiłam jej, że jak sobie policzyłam ile musimy wydać przed szkołą, to muszę już zacząć odkładać. Tak mnie dopytywala jaki rower, jakie ceny itp, ale później zmieniłyśmy temat. Jak wróciłam do domu, to zadzwoniła do mnie jego żona, żebym im powiedziała który to rower małemu się podoba i oni go kupią. Mega prezent z ich strony, mi głupio było, bo to dużo pieniędzy, a ja zazwyczaj sama takie wydatki ponosze, jakoś nie lubię takich dużych prezentów, nie jestem przyzwyczajona do brania od kogoś kasy itp, zawsze jest mi głupio, ale z drugiej strony są dziadkami i jeśli chcą taki prezent zrobić, to bardzo miło...także mam upatrzony jeden model, Filipowi wczoraj spodobał się jeszcze jeden, ale nie wiem jaki, bo z M byli, więc jadę zobaczyć. Nic mu nawet nie mówię, że od dziadka dostanie, to będzie niespodzianka, bo umowę mamy, że sprzedamy jego rower, trochę ja dołożę, a trochę on ze skarbonki, także się dziecię nie spodziewa
Ja dzisiaj jadę po pracy po młodego do przedszkola i skoczymy do Media Expert i do rowerowego luknąć na rowery, bo nie jestem pewna rozmiaru. Wydaje mi się, że koła powinny mieć 20', a rama 10' lub 11', ale wolę się upewnić. Wczoraj odwiedziliśmy ojca mojego ex, czyli dziadka Filipa, i jego żonę i tak z nią rozmawiałam o rowerze i pytała mnie o wyprawkę do szkoły itp, mówiłam jej, że jak sobie policzyłam ile musimy wydać przed szkołą, to muszę już zacząć odkładać. Tak mnie dopytywala jaki rower, jakie ceny itp, ale później zmieniłyśmy temat. Jak wróciłam do domu, to zadzwoniła do mnie jego żona, żebym im powiedziała który to rower małemu się podoba i oni go kupią. Mega prezent z ich strony, mi głupio było, bo to dużo pieniędzy, a ja zazwyczaj sama takie wydatki ponosze, jakoś nie lubię takich dużych prezentów, nie jestem przyzwyczajona do brania od kogoś kasy itp, zawsze jest mi głupio, ale z drugiej strony są dziadkami i jeśli chcą taki prezent zrobić, to bardzo miło...także mam upatrzony jeden model, Filipowi wczoraj spodobał się jeszcze jeden, ale nie wiem jaki, bo z M byli, więc jadę zobaczyć. Nic mu nawet nie mówię, że od dziadka dostanie, to będzie niespodzianka, bo umowę mamy, że sprzedamy jego rower, trochę ja dołożę, a trochę on ze skarbonki, także się dziecię nie spodziewa
M2b
Super mama jesteś@Windy91, może kolejny test? Ale tym razem jutro rano? Zawsze robisz po południu, zrób dla odmiany tym razem rano i może będzie szczęśliwy [emoji110] [emoji110]
Ja powiedziałam, że muszę ruszyć dalej z tym bo ginka ma jakiś tam plan. Myślę, że w ten sposób jest to dla faceta łatwiejsze bo nie mówisz mu wprost pewnie to Twój problem itd, duma im nie cierpi więc łatwiej robią badanie.Ja też tak postawiłam sprawę. Powiedziałam mojemu, że skoro on się nie bada to ja się nie lecze już, bo może niepotrzebnie się truje... i poskutkowało
Marta kciuki za wyniki!
O za kciuki dziękuję jak tylko będę miała wyniki dam znać, żebyś mogła się wypowiedzieć [emoji6]
reklama
Lanvin