reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hehe a u nas naszą diagnostykę zaczęliśmy od jego badań! No przecież u mnie wszystko musi być ok!
[emoji23][emoji23][emoji23] niestety od razu odpadł ze wszelkich podejrzeń [emoji52] i teraz już tylko mnie męczą [emoji6]

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

Liczę na to, że K też odpadnie z podejrzeń bo na mnie ginka jakiś tam plan ma. Okaże się po południu co i jak.

reklama
Kochana, dziewczyny pisały już wielokrotnie, że po poronieniu łatwiej zajść w ciążę i ją utrzymać że względu na utrzymujące się stężenie hormonów :) nie czytałam publikacji na ten temat, ale myślę warto spróbować i tym razem wszystko będzie dobrze :*

Ja mam nadzieję, że razem się wpiszemy
emoji8.png

Uuu niedobrze... U mnie zazwyczaj furagin działa szybciutko :) kup uro-furaginum w aptece bez recepty.

masakra... Jak czytam jakie podejście jest zagranico, to odnoszę wrażenie, że te nasze warunki to prawie luksus :|

O, to ja mam chyba pco, bo nigdy nie miałam większych badań. Ale prócz nieregularnych cykli i wielu pęcherzyków to nie mam jakiegoś większego problemu. Jedynie włosy muszę myć częściej.

Ładnie to wygląda ;)

emoji110.png

A u mnie dzisiaj taka sytuacja... Do tego chwilę temu zaczął mnie boleć jajnik :| jeśli jutro temp znowu wzrośnie, to może owu była jednak we wtorek? W 14 dc, ale by były jaja....

1490854574-aaaaaa.png

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja słyszałam też o tym i duża jest szansa na bliźniaki podobno. Ale to dla mnie takie straszne. Póki okresu nie dostanę nie działam. Robię sobie teraz owulacyjne testy żeby wyczuc kiedy ta @ mniej więcej przyjdzie. Mam nadzieję że cykl wróci do swojego rytmu od razu bo był prawie idealny.

No i ten wykres Twój obiecujący ✊✊✊

@mfifi04
@M2b tak jak dziewczyny mówia nie ma co grzebać w przeszłości. Widocznie aniołek był chory. Ja też cały czas szukałam przyczyny czy zrobiłam coś źle, czy zjadłam coś nie tak, czy za mało leżałam. Kochana nie rób nic na własną rękę. Jeśli masz dobrego gin to opracujcie plan działania.;) mi został jeszcze miesiąc.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
I tak będziemy zawsze się zastanawiać bo to takie straszne jak ktoś ci daje coś pięknego na chwilkę a potem brutalnie zabiera. A czemu miesiąc Ci został? Miałaś zabieg?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry