reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Spark powiedz mi kochana masz jakieś objawy ... bo ja nic praktycznie. W pierwszej ciąży tez nie było tragedii ale zapachy, zmęczenie dokuczaly strasznie a teraz jest zupełnie inaczej ... i tak się zastanawiam [emoji848]
A wiem, ze u Ciebie tez szału objawowego nie było. A jak teraz ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Emsi ja nadal nic... dzisiaj po przytulankach bolało mnie podbrzusze trochę, ale z objawów ciazowych to zero. Mdłości, wymiotow, smaków, zapachów no nic... tylko bywam bardziej zmęczona i głodna nocą czasem, ale też nie zawsze...

reklama
@Emsi* wózek @Luxuorius to Adamex Barletta, jeżdżę takim w pracy, fajny jest, ma tylko jeden minus jak dla mniex spacerówka opada mega w dół (tam gdzie nogi) nawet w opiniach o tym piszą, ale ogólnie megasny :)
Ja zastanawiam się nad Vitto z Adamexa :)
@renia200 to jak 14dc owu to temperaturaa nie w kij nie w oko się nie zgadza...

Boże ja zwariuje dziewczyny :-(

Moj mąż pije razem z sąsiadem, sytuacja wyglada tak, ze jego kobieta wezwała policję i on u nas nocuje. Ok rozumiem, ale wszędzie zawsze razem No mnie to juz drażni !! Masakra
Wszyscy koledzy maja problemy to nocują u Nas i na dodatek ten moj tez głupi ech

Boże ja zwariuje dziewczyny :-(

Moj mąż pije razem z sąsiadem, sytuacja wyglada tak, ze jego kobieta wezwała policję i on u nas nocuje. Ok rozumiem, ale wszędzie zawsze razem No mnie to juz drażni !! Masakra
Wszyscy koledzy maja problemy to nocują u Nas i na dodatek ten moj tez głupi ech

Wspolczuje przezyc [emoji20] moj na szczęście nie ma tutaj kolegów

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wścieklizna mnie ogarnia :-( ryczeć mi
Sie chce i mam ochotę sie wyprowadzić !
Porozmawiaj z nim. Powiedz jak się z tym czujesz. A przede wszystkim pamiętaj że absolutnie nic na świecie nie jest warte tego żebyś się denerwowała. Nic. Jeśli stracisz zdrowie to nic Ci tego nie odda, ani za żadne skarby go nie odzyskasz. Wiem, że ciężko tak na to patrzeć ale uwierz mi, czasem trzeba pomyśleć o sobie! Głowa do góry i bez nerwów! [emoji4]

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

Porozmawiaj z nim. Powiedz jak się z tym czujesz. A przede wszystkim pamiętaj że absolutnie nic na świecie nie jest warte tego żebyś się denerwowała. Nic. Jeśli stracisz zdrowie to nic Ci tego nie odda, ani za żadne skarby go nie odzyskasz. Wiem, że ciężko tak na to patrzeć ale uwierz mi, czasem trzeba pomyśleć o sobie! Głowa do góry i bez nerwów! [emoji4]

Sent from my F5321 using Forum BabyBoom mobile app

Dziękuje :-*

reklama
Ej, trochę nie kumam sytuacji... Ale nieważne. Weź z nim pogadaj, jak trzeba postaw sprawę na ostrzu noża. Teraz to jeszcze pół biedy, ale jak będziesz w ciąży? A jak będzie dziecko? Kurde, takie rzeczy trzeba od razu wyjaśniać i pacyfikowac bo potem jeszcze gorzej... Trzymaj się tam misiaku i postaw
samca do pionu [emoji11] [emoji11]

Do góry