reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

witam się leniwie, bo też się dziś nasprzątałam i miałam furę prasowania.

Paraplu ja już Ci wiele razy pisałam Debeściak jesteś i nie do przebicia.
Sylwia.O współczuję przeżyć u ginki. Wredna małpa, niech ją szlag.
Ja po ostatniej wizycie też nie wypowiadam się najlepiej. W końcu mam prawie 37 lat, staram się 10 cykl więc o co mi chodzi.

To mój wykres: 24 dc
Link do: Kalendarz owulacji - dowiesz się jak obliczyć dni płodne!

reklama
witam się leniwie, bo też się dziś nasprzątałam i miałam furę prasowania.

Paraplu ja już Ci wiele razy pisałam Debeściak jesteś i nie do przebicia.
Sylwia.O współczuję przeżyć u ginki. Wredna małpa, niech ją szlag.
Ja po ostatniej wizycie też nie wypowiadam się najlepiej. W końcu mam prawie 37 lat, staram się 10 cykl więc o co mi chodzi.

Brakuje mi slow na temat niektorych lekarzy,a.mowia,ze malo dzieci.sie rodzi...ale jak natrafia sie na taka babe..gdyby nie maz,to ja nie wiem co bym zrobila,jak od.niej wyszlam to ryczalam ,nawet jak wracalam.do domu z.mezem autem to nie wiedzialam o co chodzi,bulam w talim.szoku...ale nigdy wiecej to tej baby
To mój wykres: 24 dc
Link do: Kalendarz owulacji - dowiesz się jak obliczyć dni płodne!

Cześć Oluska!! Wow, juz za 2 miesiące będziesz przytulać maleństwo! Super :)
Ja sie przygotowuje do in vitro. Miałam wlasnie co histeroskopie i wyszło mi endometrium polipowate. Dr dzisiaj w klinice powiedział ze to często oznacza jakies przewlekłe zapalenie. Wiec trzeba mnie przeleczyc antybiotykami.
Wiec niestety przede mną 1,5 miesiąca antybiotyków... wiec ivf dopiero w maju jak wszystko dobrze pójdzie i nie bedzie kolejnych przeciwności.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Tak z leciał ten czas. Już nie mogę się doczekać. Życzę Ci z całych sił żeby wszystko udało się zaleczyć szybciutko i in vitro było owocne za pierwszym razem. Na pewno tak będzie [emoji9]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) dawno mnie tu nie było... Staram się już rok o dzidziusia i nic, więc stwierdziliśmy ze czas na invicte... Pierwsze badania wykazały ze mąż ma słabe plemniki... W poniedziałek ja robię badania i strasznie się boję wyników...
Czy któraś z Was może coś powiedzieć o tej klinice?

Tez bym plakala ze szczescia

A ja w sumie nie wiem jak bym zareagowala...czy bede bardziej szczesliwa czy przerazona...okaze sie jak zobacze [emoji39] mam nadzieje, ze strach nie bedzie gorowal nad uczuciem radosci [emoji846]

Dzis moj K ze znajomym mieli robic elektryke ale nasza kolezanka miala wypadek na autostradzie i K pojechal jej pomoc z autem, pojechali tez do lekarza bo ja szyja i glowa bolaly. Na szczescie nic jej sie nie stalo, jedynie auto ma caly tyl rozwalony.

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

A ja w sumie nie wiem jak bym zareagowala...czy bede bardziej szczesliwa czy przerazona...okaze sie jak zobacze [emoji39] mam nadzieje, ze strach nie bedzie gorowal nad uczuciem radosci [emoji846]

Dzis moj K ze znajomym mieli robic elektryke ale nasza kolezanka miala wypadek na autostradzie i K pojechal jej pomoc z autem, pojechali tez do lekarza bo ja szyja i glowa bolaly. Na szczescie nic jej sie nie stalo, jedynie auto ma caly tyl rozwalony.

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]
O dokładnie. Ja też się nie mogę doczekać dwóch kresek, ale wiem z czym to się wiąże.. Będę wariować ze strachu. Zanim zaszłam w pierwszą ciążę którą poroniłam, byłam przekonana że to będzie cudowny okres. Prawda jest taka, że psychicznie meczyłam się strasznie i odliczałam każdy dzień aby szybciej do 12 tygodnia. Jak zajdę w ciążę to nie wiem co ze sobą zrobię :) seriale mózgotrzepy :eek: książki, spacery, przyjaciółka, sen. Takie będą moje ucieczki.

reklama
Cześć dziewczyny. U mnie nie pada ale za to wieje tak, że wszystko przewraca... czytam Wasze opowieści o lekarzach i włos na głowie się jeży..... u mnie czekania na owu ciąg dalszy...

@marc ja myślę, że owu jeszcze przed Tobą, także działaj działaj

@bertha jeszcze chwila i będzie maj[emoji110][emoji110][emoji110]

Jeżeli chodzi o sprzątanie to ja tego nie lubię, migam się strasznie.....ale za to lubię gotować[emoji2]

@Paraplu jesteś prawdziwą kobietą pracującą[emoji2]żadnej pracy się nie boisz.

@mfifi kciuki za szybką poprawę wyników[emoji110][emoji110]

@gabrika jak tam się czujesz?

@StorAnia jak prace na działce naładowałaś akumulatory?

Do góry