reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Sylwia przykro mi ze trafiłaś na taka lekarkę , moj ginekolog jedt niesamowity , zawsze wychodze z pozytywna energia ... nawet sie kiedyś zastanawiałam jak on pacjentce złe nowiny mowi jak on taki anioł

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie też kusicie tym dongiem. Czy on jest dobry na śluz płodny? Cykle mam w miarę regularne, owulacja jest. Gorzej ze śluzem. W tym cyklu pierwszy raz używałam żelu przed serduszkowaniem. On ma takie samo zadanie jak naturalny śluz płodny.

Ankuś to mozesz miec zaburzone ze w innej godzinie:))i o Twojej by wzroslo!Trzymam kciuki!Jutro sie okaze czy wzroslo_Oby:**
Ja mam okres na 14 dzien po owulce.Od jutra testuje bo maz ma uro:p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za tescior :)
Dziekuje za info,bylam wczoraj u lekarza,natrafilam na babke ginrkolog ktora poeiedziala ,ze jestm nie plodna i mam.isc do kliniki leczenia nieplodnosci,nastrassyla rakiem szyjki macicy,dobrze ze byl ze mnamaz,bo wyszlam zalamana.Doprowadzila mnie do takiego stanu,ze szkoda gadac.Maz poprosil o innego lekarza,ktory okazal sie mily i wyjasnil,ze mam stan zapalny i dostalam leki oraz skierowanie do szpitala na wyciecie tych torbieli.Te torbiele mnie kompletnie zalamaly.Jedni lekarze mowia aby starac sie zajsc w ciaze,inni,ze mam isc na operacje...Nie mam.pojecia co robic
Kurde ilu jeszcze takich lekarzy chodzi po ziemi . Masakra. Jeżeli chodzi o torbiele to jaki to rodzaj?? Ja mam endometrialne , jeden uszkodził mi lewy jajnik i on jest niest
Hej. Zaczęłam przygodę z testami owulacyjnymi:) dzisiaj mam 11 dc i wyszedł taki wynik.
Trzeba działać
Po@ raz zmierzyłam termometr nastepnego dnia mi sie zepsuł i tak di tej pory nie mam czasu kupić.

Będę musiała zawitać do apteki i kupić w końcu ale też skupiam się na obserwacji śluzu.
Może już nie będzie potrzebny w tym cyklu
Ale torbiel endometrailna to chyba po prostu pecherzyk nie pekl i zamienil sie w torbiel i z miesiaczka powinien zniknac?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
To całkiem co innego. Torbiele endometrialne same raczej nie znikają, te o których piszesz to torbiele przetrwałe czynnościowe i one się same wchłaniają , endometrialne trzeba kontrolować.

Ja chyba też się skuszę na tego donga:-D a luteine biorę chyba ostatni cykl..
ale okropna depresyjna pogoda.. spać się tylko chcę. Miłego weekendu dziewczyny:-) :)

Hej dziewczyny, bywałam tu stale około września 2016. Wtedy nam się udało. Za dwa miesiące na świecie ma się pojawić nasze maleństwo. Większość z Was tu już nie kojarzę.
Berhta, Luxouris, Nessi co u Was?
Lux jak Natanek i Ty się czujecie?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Oluska!! Wow, juz za 2 miesiące będziesz przytulać maleństwo! Super :)
Ja sie przygotowuje do in vitro. Miałam wlasnie co histeroskopie i wyszło mi endometrium polipowate. Dr dzisiaj w klinice powiedział ze to często oznacza jakies przewlekłe zapalenie. Wiec trzeba mnie przeleczyc antybiotykami.
Wiec niestety przede mną 1,5 miesiąca antybiotyków... wiec ivf dopiero w maju jak wszystko dobrze pójdzie i nie bedzie kolejnych przeciwności.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Cześć Oluska!! Wow, juz za 2 miesiące będziesz przytulać maleństwo! Super :)
Ja sie przygotowuje do in vitro. Miałam wlasnie co histeroskopie i wyszło mi endometrium polipowate. Dr dzisiaj w klinice powiedział ze to często oznacza jakies przewlekłe zapalenie. Wiec trzeba mnie przeleczyc antybiotykami.
Wiec niestety przede mną 1,5 miesiąca antybiotyków... wiec ivf dopiero w maju jak wszystko dobrze pójdzie i nie bedzie kolejnych przeciwności.

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku

Troche lipka, ze musicie jeszcze czekac :( ale dobrze, ze sprawdzaja wszystko dokladnie, bo co to by bylo, jakby ten stan zapalny mial utrudnic zagniezdzenie albo co gorsza poronienie w pozniejszym terminie... Wszystko bedzie dobrze, nos do gory, cycory do przodu i walczymy!! :)

Sylwia przykro mi ze trafiłaś na taka lekarkę , moj ginekolog jedt niesamowity , zawsze wychodze z pozytywna energia ... nawet sie kiedyś zastanawiałam jak on pacjentce złe nowiny mowi jak on taki anioł

Niestety ja trafilam na babke bez skrupolow..strasznie to przezylam,jak.wyszlam od.niej,to myslalam,ze.moj swiat legl w.gruzach..,wracajac plakalam jak bobr,moj maz mnie pocieszal,nie wiem co bym zrobila gdybym.byla tam sama

Ta lekarka to dramat,po wizycie swiat moj legl w gruzach...gdyby nie maz,to nie wiem co ja bym zrobila

reklama
Dziewczynki jesli interesujecie sie troszke zdrowiem to polecam Wam blog "srokao" o kosmetykach dla dzieci, doroslych itp. swietna baza wiedzy, testow i opinii o skladach.

A ostatnio odkrylam kaszki polskiej marki HELPA. Bez konsterwantow, cukru (to istna plaga w kaszkach dla dzieci!), barwnikow i aromatow.
www helpa pl
Ciekawe mi sie to wydaje, muse poczytac wiecej o tej firmie i produktach. Moze ktoras zna i napisze opinie?

[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]

Do góry