Moja az taka stara nie byla,ale mialam wrazenie,ze miala takie podejscie..ze jakby ktos ja zmuszal aby przyjmowala pacjentki.i jak konczyla sie wizyta to miala ulge ze.mi dokopalaDlatego ja do kobiety bym nigdy nie poszła. Szczególnie do jakiejś starej prukwy.
reklama
G
goszczaca
Gość
Złóż skargę, napisz w necie opinię na jej temat, napisz to co Ci na sercu leży. No siłą rzeczy każda z nas jest inna, u każdej z nas może to inaczej przebiegać. Mam nadzieję, że w końcu uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie. Mam nadzieję, że ci się wszystko ułoży.Moja az taka stara nie byla,ale mialam wrazenie,ze miala takie podejscie..ze jakby ktos ja zmuszal aby przyjmowala pacjentki.i jak konczyla sie wizyta to miala ulge ze.mi dokopala
Opinię dostanie ode mnie zgodnie z wizytą. Dziękuje bardzo. Ja też mam nadzieję, że wszystko będzie okZłóż skargę, napisz w necie opinię na jej temat, napisz to co Ci na sercu leży. No siłą rzeczy każda z nas jest inna, u każdej z nas może to inaczej przebiegać. Mam nadzieję, że w końcu uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie. Mam nadzieję, że ci się wszystko ułoży.
Paraplu
Fanka BB :)
Hello dziewczynki jak tam na dzisiaj u mnie leje od rana i pogoda typowo barowa jak to sie nie raz mówi ....
@sylwkaq90 na pewno jest wszystko dobrze ja w swojej ciazy nie mialam zadnych objawów zdrową ciążę nie musza wyznaczac wymioty i bóle piersi szczęśliwa kazda ta (i ja) ktora to ominelo :-)
@marc nic tylko sie cieszyc z tego ze specyfik działa prawidlowo mam nadzieje ze bedziesz nie dlugo cieszyla sie jeszcze bardziej kiedy okaże się ze przyczynil sie do dlugo wyczekiwanego szczęścia&&&& ja tam na wykresach sie nie znam no ale na szczescie nasze forum ma wiele ekspertek w tej dziedzinie kazda z nas ma na swoj sposob "magistra" z jakiegos tematu ....kazda z Nas ma jakies zdolności no może nie kazda jest tego świadoma albo nie kazda sie chwali ale wiem ze tak wlasnie jest wystarczy spojrzec na naszego boba budowniczego @Paraplu takze tworzymy jeden zespol z wieloma mozliwosciami i talentami jestesmy po prostu "wyjątkowe" i nie wazne czy mamy 20,30,czy 40lat bo tak naprawde wszystkie jestesmy tu dla jednego wazne powodu jestesmy tu dla Siebie wiele z nas zapisujac sie na to forum wstapilo do armi wojowniczek ktore do konca beda.walczyc o swoje szczescie
Hiahiahia bob budowniczy [emoji23]
Apropos tego tematu to moja nowiuska szafa [emoji7] jeszcze trzeba dokupic polki i drzwi ale juz widac jak wyglada. Jestem zakochana i zachwycona [emoji7]
A moja Popcia jak zwykle uprawia swoje ulubione hobby, kladzie sie na wszystko co sie nowego pojawi na podlodze [emoji23]
@SYLWIA.O Slonko, ze z takimi problemami dziewczyny sobie radza i rodza dzieci. Nie zalamuj sie, ta gin. to idiotka i jakas fanka dramatu chyba. Wystaw jej opinie na znanylekarz pl niech inni wiedza jaka jest. Ja korzystam z tego portalu i jeszcze ani razu nie zawiodlam sie na nim.
Babka straszy Ci rakiem, nosz ku*wa, na Twoim wyniki jak byk jest napisane, ze nie ma komorek nowotworowych - oba slepa czy czytac ze zrozumieniem nie umie? Nawet nie trzeba byc specjalista aby zrozumiec ten fragment wyniku. No i ha mialam racje, ze tylko stan zapalny a idiotka Cie straszy. Nosz szlag mnie trafia jak czytam, ze cos takiego robi lekarz. Po lekach bedzie super, dont worry
A co do torbieli to poczytaj sobie o nich, internet to skarbnica wiedzy i pomoze podjac Ci decyzje co dalej.
Z takich naszych forumowych trikow to polecam "dong quai" na owulacje. Nasza kochana @Spark kilka lat walczyla o ciaze a wystarczyl 1 (slownie: jeden) miesiec z dongiem i leci jej juz 12tc.
Nie stresuj sie, dziewczyny maja tutaj ogoromna wiedze i zawsze pomoga Ci znalezc najlepsze rozwiazanie. Pysio do gory, cyc do przodu i walczymy [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]
[emoji22] 60,7kg ---> 56,9kg ---> 52kg [emoji7]
G
goszczaca
Gość
A ten porządek się utrzyma w szafie ja jak kupiłam szafe to był elegancki porządek, a teraz szkoda gadaćHiahiahia bob budowniczy [emoji23]
Apropos tego tematu to moja nowiuska szafa [emoji7] jeszcze trzeba dokupic polki i drzwi ale juz widac jak wyglada. Jestem zakochana i zachwycona [emoji7]
A moja Popcia jak zwykle uprawia swoje ulubione hobby, kladzie sie na wszystko co sie nowego pojawi na podlodze [emoji23]
@SYLWIA.O Slonko, ze z takimi problemami dziewczyny sobie radza i rodza dzieci. Nie zalamuj sie, ta gin. to idiotka i jakas fanka dramatu chyba. Wystaw jej opinie na znanylekarz pl niech inni wiedza jaka jest. Ja korzystam z tego portalu i jeszcze ani razu nie zawiodlam sie na nim.
Babka straszy Ci rakiem, nosz ku*wa, na Twoim wyniki jak byk jest napisane, ze nie ma komorek nowotworowych - oba slepa czy czytac ze zrozumieniem nie umie? Nawet nie trzeba byc specjalista aby zrozumiec ten fragment wyniku. No i ha mialam racje, ze tylko stan zapalny a idiotka Cie straszy. Nosz szlag mnie trafia jak czytam, ze cos takiego robi lekarz. Po lekach bedzie super, dont worry
A co do torbieli to poczytaj sobie o nich, internet to skarbnica wiedzy i pomoze podjac Ci decyzje co dalej.
Z takich naszych forumowych trikow to polecam "dong quai" na owulacje. Nasza kochana @Spark kilka lat walczyla o ciaze a wystarczyl 1 (slownie: jeden) miesiec z dongiem i leci jej juz 12tc.
Nie stresuj sie, dziewczyny maja tutaj ogoromna wiedze i zawsze pomoga Ci znalezc najlepsze rozwiazanie. Pysio do gory, cyc do przodu i walczymy [emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]
M2b
Piękny porządeczek!Hiahiahia bob budowniczy [emoji23]
U mnie to teraz tylko baby z dziadem brak. Jakoś nie mam weny żeby to uporządkować.A ten porządek się utrzyma w szafie ja jak kupiłam szafe to był elegancki porządek, a teraz szkoda gadać
G
goszczaca
Gość
Ja też, nie to że brudas jestem czy coś.. tylko człowiek w ciągłym pędzie, a no i oczywiście mam pomocnika przy ubieraniu. Wyciąga mi z szafy i daje, żebym daną rzecz założyła więc ciągłe układanie w szafie nie ma najmniejszego sensuPiękny porządeczek!
U mnie to teraz tylko baby z dziadem brak. Jakoś nie mam weny żeby to uporządkować.
Paraplu
A ten porządek się utrzyma w szafie ja jak kupiłam szafe to był elegancki porządek, a teraz szkoda gadać
W szafach mam zawsze porzadek [emoji13]
Zwroc uwage na scierki. Nie dosc, ze kazda poskladana w ten sam sposob to jeszcze posegregowane typami [emoji33][emoji23]
A nizej, w pudelkach rzeczy nie sa przypadkowo wrzucone, wszystko ma swoje miejsce. To takie moje hobby [emoji23]
Kubki tez typami i uchem w ta sama strone [emoji23]
To takie moje male dziwactwo [emoji85][emoji28][emoji12]
Verq
W szafach mam zawsze porzadek [emoji13]
Zwroc uwage na scierki. Nie dosc, ze kazda poskladana w ten sam sposob to jeszcze posegregowane typami [emoji33][emoji23]
A nizej, w pudelkach rzeczy nie sa przypadkowo wrzucone, wszystko ma swoje miejsce. To takie moje hobby [emoji23]
@Paraplu mam tak samo
Uwielbiam porządek, a teraz jak nie ma mojego M to wpadłam w szał sprzątania.
Oczywiście, że ucho musi być w tą samą stronę
reklama
M2b
Matko perfekcyjna pani domu!!!! Ja to zdjęć nie pokazuje bo wstyd...W szafach mam zawsze porzadek [emoji13]