reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kochana fajnie ze dostalas juz miesiaczke ja czekam i czekam jestem caly czas na l4 jesli po 6 tyg mialabym dostac to pokrzyzuje mi to plany. Jestem na l4 od ginekolog do konca marca a w miedzy czasie ide do psychologa. Chcialam byc na l4 do nastepnej ciazy w pracy na moim stanowisku jest ktos inny. Bedzie ciezko teraz wrocic
W obecnej sytuacji L4 od psychologa to dobre rozwiązanie :) ja jestem na macierzyńskim ponieważ zarejstrowalismy Jasia :( do pracy wracam 10 kwietnia :) chociaż nie ukrywam,że bardzo chciałabym żeby się udało :) niestety u mnie w pracy też nie fajnie się dzieje :( liczę,że u Ciebie @ lada chwila się pojawi :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dorcia, pyzunia, gdzie pracujecie?

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dzień dobry.witam się z kawką:)kurczę powiem wam dziewczyny ze mi tak szybko czas leci.dziś już 12 dc mam a dopiero co zaczął mi się okres:Ddziś przydziałamy pewnie;)
Wam też tak dni uciekają?mi okropnie.dopiero co święta były a tu już następne niedlugo:errr:
Powiedzcie mi jeszcze czy podrożowałyście w ciąży?Chodzi mi o jazdę kilku godzinną A nawet kilkunastu godzina?zaplanowane mamy wakacje w Chorwacji Ale tak myślę że jakby się udalo zajść w ciążę to trochę się tym martwię.co o tym myślicie?jakieś doświadczenia macie?
Ja bede teraz leciala samolotem i nie mam przeciwwskazań.
Jesli chodzi o.dluga jazde samochodem to wiadomo bedziesz musiala stawac co jakis czas zeby krazenie sie nie pogarszalo. Wez moze jakas poduszke pod plecy zebys miala wygodnie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bede teraz leciala samolotem i nie mam przeciwwskazań.
Jesli chodzi o.dluga jazde samochodem to wiadomo bedziesz musiala stawac co jakis czas zeby krazenie sie nie pogarszalo. Wez moze jakas poduszke pod plecy zebys miala wygodnie

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak tylko pytam:) nie wiadomo czy zajde do tego czasu w ciążę wogole:ptak myślę sobie bo w poprzednich ciazach miałam krwiaki i zagrożone ciąże więc niewiadomo jak teraz będzie jak będę ;)A najwyżej martwić się będę jak zajdę ;)

Witam Was moje gwiazdy.
Kochane ja wpadlam zapytac czy ktoras wie ile po czyszczeniu 15.02(poronienie 14 lutego) powinnam dostac okres. Czekam i czekam i sie wkurzam myslalam ze jakos ok 11 bede miec a tu nic. Im dluzej czekam tym sie bardziej martwie. Musze odczekac 2 okresy i myslalam ze kwiecien bedzie moim miesiacem pierwszej proby po stracie.
Ja dostałam po 40dniach

Cześć babeczki,
Ciągle Was czytam ale mam mało czasu, a po pracy leżing,
Chętnie podzieliłabym się mdłościami i zmęczeniem, w nocy nie mogę spać. Kogo zarazić?
Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam :*
@pyzunia86 ja dostałam @ po ponad 4 tyg. po zabiegu.

Cześć babeczki,
Ciągle Was czytam ale mam mało czasu, a po pracy leżing,
Chętnie podzieliłabym się mdłościami i zmęczeniem, w nocy nie mogę spać. Kogo zarazić?
Trzymam za Was kciuki i pozdrawiam :*
@pyzunia86 ja dostałam @ po ponad 4 tyg. po zabiegu.
Mnie :) ale może bez mdłości, bo teraz mam choć w ciąży nie jestem :)

qdkkj44j6bi2vbec.png

Dorcia, pyzunia, gdzie pracujecie?

qdkkj44j6bi2vbec.png
Ja pracuję w Lidlu :) mam nie fajna kierowniczke regionalna która może mnie zwolnić...jak zadzwoniłam z informacją,że straciłam dziecko i będę chciała skorzystać z urlopu macierzyńskiego to była bardzo zdziwiona,i nie starała się mi pomóc w żaden sposób...dopiero jak zadzwoniłam do Bydgoszczy to wszystko wyjaśnili :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam Was moje gwiazdy.
Kochane ja wpadlam zapytac czy ktoras wie ile po czyszczeniu 15.02(poronienie 14 lutego) powinnam dostac okres. Czekam i czekam i sie wkurzam myslalam ze jakos ok 11 bede miec a tu nic. Im dluzej czekam tym sie bardziej martwie. Musze odczekac 2 okresy i myslalam ze kwiecien bedzie moim miesiacem pierwszej proby po stracie.
Ja dostałam po 43 dniach

Do góry