reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Już jestem po wizycie. A więc lekarz zrobił usg i powiedział że ciąża bardzo młoda bo widzi tylko mały, czarny punkcik i żeby jutro lepiej powtórzyć betę. Zbadał szyjke, ponaciskal brzuch i powiedział że jest ok. Powiedział żeby za tydzień przyjść znów i zobaczymy dalej.
Wydebilam Dupka :D (duphaston) nawet zbyt nie protestował i przypisal nawet 2 opakowania które oczywiście już zakupiłam.:p :) Wydaje mi się że zaszkodzić nie powinny a będę się czuła trochę bezpieczniej. :)
Podsumowując jutro rano beta i dalej czekamy.
To fajnie,ze wszystko dobrze
[emoji110][emoji110][emoji110] za kolejna betke

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No dokładnie to samo! Nie wiem może się nakręcam? Ehhh jeszcze tyle czekania..

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez takie cos czuje praktycznie caly czas, ale ze od tego cyklu zaczelam tez wkladac sobie luteine wiec pomyslalam,ze to moze przez to.
Mam testowac w sobote,ale niestety juz mnie nery bola na.okres.wiec co tu wiecej pisac..nawet nie ma sensu.sikac

Ja tez takie cos czuje praktycznie caly czas, ale ze od tego cyklu zaczelam tez wkladac sobie luteine wiec pomyslalam,ze to moze przez to.
Mam testowac w sobote,ale niestety juz mnie nery bola na.okres.wiec co tu wiecej pisac..nawet nie ma sensu.sikac

Sratatata .... ja też mówiłam, że już mam pryszcze na @ a się okazała ciąża :p Pryszcze to był mój zwiastun ...
:p

A w ogóle to jakoś takie myśli mnie nachodza że się nie uda [emoji21] zawsze byłam nastawiona optymistycznie ale im dłużej to trwa to tracę nadzieję.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry