Ok tylko jak@Docia1975 , @Windy91 podajcie dane na priv, wyślę jutro albo w środę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok tylko jak@Docia1975 , @Windy91 podajcie dane na priv, wyślę jutro albo w środę
Zrobione i dziękuję oby pomogły@Docia1975 , @Windy91 podajcie dane na priv, wyślę jutro albo w środę
Antonia trzymam
Hej Kochane
Ja wyjechalam na weekend. Wyciszylam się. Jestem spokojna, żadnych złych myśli. Za tydzień wizyta!!! Odliczam
Kochana trzymam kciuki za Twoja betePiekny brzusio rośnie!!
super brzuszekHej Kochane
Gratuluję kreseczek. Ale wysyp na listopad! Super
@NeSSi @Spark super brzuszki. Mój też rośnie. Jest już taki Kochany M jak mnie przytula to mówi, ze już czuję brzuszek hehe.
@Luxuorius wracaj do zdrowia. Synuś cudowny
@sylwkaq90 jak Ty się czujesz? jak po wyjeździe do spa? Trzymam kciuki za betę będzie super.
Ja wyjechalam na weekend. Wyciszylam się. Jestem spokojna, żadnych złych myśli. Za tydzień wizyta!!! Odliczam
Do którego? Do młodego, do tej babki czy do nowego kogoś?@ ni ma... w sobotę test negatywny.
Dziś znowu lecę do gina