reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny nie nakręcajcie tak marc, bo gdyby jednak miała przyjść @ to jeszcze bardziej się rozczaruje...
Ja oczywiście też wierzę, że to jednak to! ale pamiętam jak wrzuciłam tu w dzień @ kiedy powinna być testy owu tak megaaa pozytywne, wszystkie pisały, że to na pewno ciążą i w ogóle, ja przez to byłam pewna i naakręcona a za 5 dni przyszła spóźniona @, a 3 dni wcześniej negatywna beta... Przeżyłam kilkadziesiąt rozczarowań, ale to było najgorsze !
@marc poczekaj spokojnie kilka dni, jak to ma być ciąża to będzie ! :) Oczywiście wierzę, że tak jest, ale podejdź do tego na spokojnie :*

reklama
A wszystkie dziewczyny testujace około dnia kobiet!!! Jak się czujecie? Ciazowo ;) ? Ja kompletnie nic, prócz rzeczy które sobie wkrecam, i myślę że się nie udało... :(

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm ja wlasnie nie wiem czy wkrecam sobie. Ale 2 dni temu strasznie kul mnie lewy jajnik az takie skurcze. No i jak to moj maz mowi cycki mam nabrzmiale ale zawsze sie takie robia przed okresem.... :( sluz mokrawy ale to tez zawsze przed okresem mialam. Nie mam pojecia czy sie udalo ale tak mnie korci juz zrobic tesciora [emoji14] ale obiecalam sobie ze dopiero 8 marca :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm ja wlasnie nie wiem czy wkrecam sobie. Ale 2 dni temu strasznie kul mnie lewy jajnik az takie skurcze. No i jak to moj maz mowi cycki mam nabrzmiale ale zawsze sie takie robia przed okresem.... :( sluz mokrawy ale to tez zawsze przed okresem mialam. Nie mam pojecia czy sie udalo ale tak mnie korci juz zrobic tesciora [emoji14] ale obiecalam sobie ze dopiero 8 marca :)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam podobnie, bolące cycki, mokry śluz, takie ćmienie jajników, mdliło mnie nawet, ale testuje dopiero koło 6-7 albo i 8 go :) Nie wiem czy też sobie nie wkręcam czegoś.

Tak,jedziemy na tym samym wozku :D
Ja dzis mam 20dc, w tym miesiacu sie zcwalnilam i poszlam do ogolnego po progesteron (powiedziałam ze ginekolog kazal mi brac) co jest nieprawda. Bo w listopadzie mialam cien w 24 dc ale niestety potem dostalam okres wiec teraz chucham na zimne.

Bylam kiedys tutaj na tym watku we wrzesniu,ale troche odeszlam i zostalam wierna mojemu ;)
Ten wątek nie mniej jednak czytam caly czas,wszystkin wam kibicuje ....
Podczytuje,zeby nie myśleć o niepowodzeniach bo niekiedy mam wrazenie ze juz mi siada na psyche....forum jak dla mnie jest najlepszym psychologiem. Tu sie wygadam,wyplacze..bo kto inny moze lepiej zrozumiec.

Jezeli mnie przyjmniecie ponownie to niedkiedy cos z Wami popisze, tutaj sa tez niektore moje laski ;) z drugiego watku. W kupie sila [emoji111][emoji111]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Zapraszamy ! Udzielaj się i pisz jak uda ci się zajść! W końcu musi nam się udać ! [emoji6] miałaś jakieś objawy niskiego progesteronu? Ja jeszcze nie badałam..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@marc zrób test ale leć jeszcze raz na bete. Ja swoją robiłam 27.02 a owu była prawdopodobnie 16.02 i wyszła 8,63 czyli ledwo co, pewnie dzień wcześniej by nic nie wyszło ! ;)

Ja tez owu miałam 16.02 i bete robiłam 27.02 :)
Moja beta 30,32 a po 48godz 91,15 :)

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014

Ło matko, ile życzeń, dawno już tyle lajkow nie rozdałam [emoji23] nie będę was wszystkich oznaczać, bo to sensu nie ma, ale dziękuję wam kochane moje za życzenia [emoji7] [emoji173] z taką energią to do kolejnych urodzin mi starczy [emoji1] i mam nadzieję ze to czego zyczycie mi wróci i do was [emoji8] [emoji8]
Sto lat ja [emoji23] i sto lat wy [emoji8]

Sika któraś, chętnie naciesze oczy [emoji16]

PS: ten tatar i klaty z rana, kuźwa, serca nie macie [emoji23] [emoji8]

Dziewczyny mam pytanie mój gin do 13 na urlopie więc nie mam jak go o to zapytać, słuchajcie mam jeszcze duphaston po poprzedniej ciąży i chciałabym dla własnego spokoju zacząć go brac ale nie wiem czy to dobry pomysł i jaka dawkę brać. Kurde do 13 to ja oszaleje ze stresu ; (

@89Katia ja tak przypuszczam, że to 16 max 17 bo ten cykl byl jakis dziwny i ciezko mi dokladnie okreslic ale wszystko zależy od tego kiedy się zarodek zagniezdzi więc myślę że jest jeszcze nadzieja ze Marc za szybko ta betke zrobiła! :D

reklama
Ło matko, ile życzeń, dawno już tyle lajkow nie rozdałam [emoji23] nie będę was wszystkich oznaczać, bo to sensu nie ma, ale dziękuję wam kochane moje za życzenia [emoji7] [emoji173] z taką energią to do kolejnych urodzin mi starczy [emoji1] i mam nadzieję ze to czego zyczycie mi wróci i do was [emoji8] [emoji8]
Sto lat ja [emoji23] i sto lat wy [emoji8]

Sika któraś, chętnie naciesze oczy [emoji16]

PS: ten tatar i klaty z rana, kuźwa, serca nie macie [emoji23] [emoji8]
Właśnie Windy, wszystkiego naj !!! :D
Małż już podała tatara na swoim torsie czy czeka do wieczora ? :D

Do góry