reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Spadek jest po 3 dniach od owu??? Miałaś tak w ciąży?

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tak miałam chyba bo 6 dc była prawdopodobnie owu a w w 9 był mega spadek i póxniej już tylko rosła lub utrzymywała się na tym samym poziomie
a spadek może być lub nie,
zagnieżdżenie może być chyba do 14 dni po owu

Jakieś testy wychodziły czyli nic nie wiem ... ech No cóż życie

Przykro mi :( Strasznie dziwna ta sytuacja z tymi testami :/ Może trzeba gdzieś poczytać o tym?

1488272795-aaaaaa.png

U mnie istna wariacja...

relgx1hpw702se3x.png

Trzeba poczekać do 3 kolejnych temperatur. Na moje oko, jest już po owu - tempka idzie w górę.U mnie też przez kilka dni od owu temperatury raz był niższa, a raz wyższe. Nigdy poniżej tempki z dnia owulacji.

@marc [emoji15] jestem w szoku :( bardzo mi przykro :(

Teraz zaczęłam się bać...
Nie No musi być dobrze i koniec!!

@NeSSi dobrze, ze z dzidzia ok! Na płeć to trochę wcześnie. Rzadko się udaje na tym etapie. Ważne, ze Maluch się rozwija

- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Nie stresuj się. To, że u kogoś się nie udało, to nie znaczy, że u Ciebie też tak będzie. Uważam, że marc jest kolejnym przypadkiem kiedy wcześnie robione testy mogą dać zbyt dużą nadzieję. Problem leży w tym, że się nakręcamy. Jak byłam w poprzedniej ciąży, 7 lat temu, to mam wrażenie że wtedy nie było jeszcze takiego szaleństwa. Jak zrobiłam test, to nie zastanawiałam się co może pójść nie tak. Wiedziałam, że jestem w ciąży i tyle, nie myślałam o tym, że mogę ją stracić... Teraz tak bardzo chcemy tego dziecka, że przekraczamy czasem próg racjonalności. Wiemy, że test najprawdopodobniej nic nie pokaże, ale i tak go robimy i się dolujemy, błędne koło. U Ciebie kreska była wyraźna, nie denerwuj się, bo to nie pomoże. Bądź dobrej myśli :)

relgx1hpw702se3x.png

Byłam na wizycie, dzidzia ma 6,62 cm ...nie dostałam zdjęcia :( Druga w stanie rozkładu niewiele mniejsza ale już obraz rozmazany jest. Napisał mi wskazanie do CC, ale będę się upierać przy naturalnym bo chcę mieć jeszcze jedną dzidzię :( Wizyta za miesiąc ...płci nie chciał podać. Mam mieszane uczucia co do tej wizyty :/
Najważniejsze że z dzidzia ok. A z tym aniolkiem nic nie będą robić? Martwi mnie trochę ten rozkład. [emoji22] Trzymam kciuki. Po cc tez można mieć kolejna dzidzie [emoji3] ogólnie mówią ze trzeba rok odczekać. Ja będę miała teraz ponownie rozcieta macie, wycięte poprzednia bliznę i zszyte od nowa. I powiedziała mi ze po 3 miesiącach mam zielone światło na staranka. Trochę mnie to dziwi. Jak to się ma do 1 roku po cc.

1usavcqgt1dml95x.png

reklama
Do góry