reklama
Dzięki. Ja wiem ze kiedyś się uda. Tylko najwidoczniej nie już ☺Wiem jakie to przykre, ale nie poddawaj się. Musi się udać.
tak miałam chyba bo 6 dc była prawdopodobnie owu a w w 9 był mega spadek i póxniej już tylko rosła lub utrzymywała się na tym samym poziomieSpadek jest po 3 dniach od owu??? Miałaś tak w ciąży?
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
a spadek może być lub nie,
zagnieżdżenie może być chyba do 14 dni po owu
gabrika
Fanka BB :)
Jakieś testy wychodziły czyli nic nie wiem ... ech No cóż życie
Przykro mi Strasznie dziwna ta sytuacja z tymi testami :/ Może trzeba gdzieś poczytać o tym?
U mnie istna wariacja...
Trzeba poczekać do 3 kolejnych temperatur. Na moje oko, jest już po owu - tempka idzie w górę.U mnie też przez kilka dni od owu temperatury raz był niższa, a raz wyższe. Nigdy poniżej tempki z dnia owulacji.
gabrika
tak miałam chyba bo 6 dc była prawdopodobnie owu a w w 9 był mega spadek i póxniej już tylko rosła lub utrzymywała się na tym samym poziomie
a spadek może być lub nie,
zagnieżdżenie może być chyba do 14 dni po owu
Cholera, a ja nie miałam spadku :/
Lanvin
Nie stresuj się. To, że u kogoś się nie udało, to nie znaczy, że u Ciebie też tak będzie. Uważam, że marc jest kolejnym przypadkiem kiedy wcześnie robione testy mogą dać zbyt dużą nadzieję. Problem leży w tym, że się nakręcamy. Jak byłam w poprzedniej ciąży, 7 lat temu, to mam wrażenie że wtedy nie było jeszcze takiego szaleństwa. Jak zrobiłam test, to nie zastanawiałam się co może pójść nie tak. Wiedziałam, że jestem w ciąży i tyle, nie myślałam o tym, że mogę ją stracić... Teraz tak bardzo chcemy tego dziecka, że przekraczamy czasem próg racjonalności. Wiemy, że test najprawdopodobniej nic nie pokaże, ale i tak go robimy i się dolujemy, błędne koło. U Ciebie kreska była wyraźna, nie denerwuj się, bo to nie pomoże. Bądź dobrej myśli@marc [emoji15] jestem w szoku bardzo mi przykro
Teraz zaczęłam się bać...
Nie No musi być dobrze i koniec!!
@NeSSi dobrze, ze z dzidzia ok! Na płeć to trochę wcześnie. Rzadko się udaje na tym etapie. Ważne, ze Maluch się rozwija
- - - - - - - - - - - - - - - -
Synek [emoji170][emoji170][emoji170] luty 2014
Magda36
Najważniejsze że z dzidzia ok. A z tym aniolkiem nic nie będą robić? Martwi mnie trochę ten rozkład. [emoji22] Trzymam kciuki. Po cc tez można mieć kolejna dzidzie [emoji3] ogólnie mówią ze trzeba rok odczekać. Ja będę miała teraz ponownie rozcieta macie, wycięte poprzednia bliznę i zszyte od nowa. I powiedziała mi ze po 3 miesiącach mam zielone światło na staranka. Trochę mnie to dziwi. Jak to się ma do 1 roku po cc.Byłam na wizycie, dzidzia ma 6,62 cm ...nie dostałam zdjęcia Druga w stanie rozkładu niewiele mniejsza ale już obraz rozmazany jest. Napisał mi wskazanie do CC, ale będę się upierać przy naturalnym bo chcę mieć jeszcze jedną dzidzię Wizyta za miesiąc ...płci nie chciał podać. Mam mieszane uczucia co do tej wizyty :/
Mam wynik badania histopatologicznego Residua deciduae (M-28000) czy ktoś wie co to oznacza?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@marc tak bardzo mi przykro;( nie potrzebnie się denerwowałas.
@NeSSi duże te twoje maleństwo;* szkoda ze zdjęcia nie masz
@NeSSi duże te twoje maleństwo;* szkoda ze zdjęcia nie masz
reklama
Emzilka
Residua deciduae - to chyba resztki doczesnejMam wynik badania histopatologicznego Residua deciduae (M-28000) czy ktoś wie co to oznacza?
a to w nawiasie nr badania?
przynajmniej tak w necie znalazłam