NeSSi
Moderatorka
Nic nie szkodzi kochana. Skąd niby miałaś widzieć.Przepraszam. Nie wiedziałam. Strasznie mi przykro...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie szkodzi kochana. Skąd niby miałaś widzieć.Przepraszam. Nie wiedziałam. Strasznie mi przykro...
Pisałaś że źle podałaś datę ostatniej @ potrzebnej do zabiegu? Ja na laparoskopie szłam w ostatnim dniu @ na 2 dzień miałam zabieg. Wszytko było ok nikt nic nie mówił@NeSSi strasznie mi przykro to tak bardzo niesprawiedliwe. Modlę się za Was. Życzę Ci dużo siły.
Ness kochana wyć się chce sił dla Ciebie, rodzinki i drugiego kropka! :*Na chwilę obecną mam ''wrakowate odczucia''. Jedno z bliźniąt nie żyje ...
Wysyłam mnóstwo pozytywnej energii, współczuję.Na chwilę obecną mam ''wrakowate odczucia''. Jedno z bliźniąt nie żyje ...
Bardzo mi przykro NessiNa chwilę obecną mam ''wrakowate odczucia''. Jedno z bliźniąt nie żyje ...
Nie strasz nas ma być dobrzeNa chwilę obecną mam ''wrakowate odczucia''. Jedno z bliźniąt nie żyje ...
Nessi! kochana, tak strasznie mi przykro Trzymaj sie mocno!Na chwilę obecną mam ''wrakowate odczucia''. Jedno z bliźniąt nie żyje ...
Szkoda troszkę co?hejo dzisiaj wracamy :-(