Dziękuje wam za wsparcie.Beta wyszła mi ok 500 to mało w stosunku do wieku ciąży nawet liczyć od OW to też mało.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doskonale Cię rozumiem. Już nie mogę się doczekać wiosny. Ruszymy z pracami na działce. Byle do kwietnia. Wielkanoc to dla nas początek sezonu. Przekopanie ogródka, wysiew warzyw. Niech ten czas szybko mija...@Zjarana kreski cud, miod i malinki [emoji7]
@ausalanderka piekny przyrost i dont worry, wszystko bedzie cacy [emoji173]
Ehh wybaczcie dziewczynki, ze malo sie udzielam ale ostatnio z glowa u mnie gorzej. Od marca, czyli od prawie roku, zyje tylko tym tematem i jestem psychicznie zmeczona. Stracilam rownowage i zamiast cieszyc sie tym, ze walcze o marzenia to mam wrazenie, ze te cale starania to bedzie "never ending story".
Zajelam sie teraz remontem (jezu ile na to kasy idzie! [emoji33] i to bez robocizny!) i na schudnieciu (mowie to po zjedzeniu Grzeska, Jezykow i Krowek [emoji23]).
Rownowaga mi potrzebna bo zwariuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oh jak cudnie, że masz ogródek i możesz uprawiać swoje własne warzywa. Jak znajdziemy z M swoje miejsce to też chcemy mieć ogródek[emoji5]Doskonale Cię rozumiem. Już nie mogę się doczekać wiosny. Ruszymy z pracami na działce. Byle do kwietnia. Wielkanoc to dla nas początek sezonu. Przekopanie ogródka, wysiew warzyw. Niech ten czas szybko mija...
Paraplu podziwiam,dobrze że ja mam złotą rączkę w domu,klatka postawiona,jutro drzwi zamontuje,sufit i podłoga zostaje w pokoju i malowanieja tylko jedzenie robię i kawę@Zjarana kreski cud, miod i malinki [emoji7]
@ausalanderka piekny przyrost i dont worry, wszystko bedzie cacy [emoji173]
Ehh wybaczcie dziewczynki, ze malo sie udzielam ale ostatnio z glowa u mnie gorzej. Od marca, czyli od prawie roku, zyje tylko tym tematem i jestem psychicznie zmeczona. Stracilam rownowage i zamiast cieszyc sie tym, ze walcze o marzenia to mam wrazenie, ze te cale starania to bedzie "never ending story".
Zajelam sie teraz remontem (jezu ile na to kasy idzie! [emoji33] i to bez robocizny!) i na schudnieciu (mowie to po zjedzeniu Grzeska, Jezykow i Krowek [emoji23]).
Rownowaga mi potrzebna bo zwariuje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam żeby było dobrze kochana beta 400 to taki 5tydz spokojnieWiecie co mo doktorka powiedziała że mogę być wczesnej ciąży 3-4 tyg i jest nadzieja a krwawienie moze byc chociaz lepiej zeby go nie było
Niestety to ogródek na działce. Ale mamy niedaleko, bo tylko 57 km godzinka i jesteśmyOh jak cudnie, że masz ogródek i możesz uprawiać swoje własne warzywa. Jak znajdziemy z M swoje miejsce to też chcemy mieć ogródek[emoji5]
SzczęściaraParaplu podziwiam,dobrze że ja mam złotą rączkę w domu,klatka postawiona,jutro drzwi zamontuje,sufit i podłoga zostaje w pokoju i malowanieja tylko jedzenie robię i kawę
Wiecie co mo doktorka powiedziała że mogę być wczesnej ciąży 3-4 tyg i jest nadzieja a krwawienie moze byc chociaz lepiej zeby go nie było