reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O jak dobrze, myślałam już ze coś ze mną nie tak [emoji23] [emoji23]

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Mnie też nie ciągnie do tego Greya:-p

reklama
To tez Cię trochę wymeczylo:) właśnie tak uważam, ze jak sa te wszystkie objawy to znak, ze jest w porządku bo dzidzia się rozwija i się zaczyna gościć w macicy :) oby do 12 tyg to potem już człowiek spokojniejszy będzie :)
U mnie żadnych objawów nie było a wszystko było ok. Tak że objawy czy brak objawów to nie zawsze dobry/zły znak. Zaraz dziewczyny tu zaczną w panikę wpadać-te co bez objawów.

U mnie tylko ciemne sutki na poczatku i brak @. Lekka nadwrażliwość na zapach mięsa. I tyle. I zgaga ale to już później ok.4 mca

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Poronilam[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] zostawiam was dziewczyny za dużo mnie to kosztuje.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Szlag!!!! Współczuję kochanie :(
Pamiętaj, że zawsze możesz liczyć na nas... Ten tydzień był koszmarem...
U mnie też nieciekawie. Wiem, że w obliczu utraty dziecka...ale dla nas te świnki to członkowie rodziny :( Dwa dni płaczu, nie tylko naszego. Świnka Łatka, która jest w osobnej klatce, płakała dwie noce wołając chłopców... a ich nie ma :( dziś podjęliśmy decyzję o kupnie jednej młodej. Zbyt mocno się boimy, że Łatka też umrze... to wszystko jest tak trudne...
Miffi trzymaj się :*
Sparki nie szalej, dbaj o Wasze maleństwo!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie żadnych objawów nie było a wszystko było ok. Tak że objawy czy brak objawów to nie zawsze dobry/zły znak. Zaraz dziewczyny tu zaczną w panikę wpadać-te co bez objawów.

U mnie tylko ciemne sutki na poczatku i brak @. Lekka nadwrażliwość na zapach mięsa. I tyle. I zgaga ale to już później ok.4 mca

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie powiedziałam, ze trzeba mieć objawy. Każda jest inna. Odniosłam to tylko do siebie. Ciążę, która straciłam nie czułam nic praktycznie . Teraz jest zupełnie inaczej i cieszę się z tych objawów. Nawet gdybym miała rzygac jak kot.

Witajcie :biggrin2: Jak samopoczucie w niedzielę?
U nas leniwie,na obiad pierogi z mięsem,dzieci zachwycone. :-) U mnie dziś 31 dc,
pisałam wam wczoraj,że poczekam z testowaniem do piątku,ale taaaaak mnie korci....cholerne cykle.
O syna starałam się 2,5 roku z tymi cyklami...masakra.:no: A do wizyty u ginki 22.02 już nie wiem jak doczekam..
Mój P. chciał dziś rano bzyku,ale jakoś nastroju nie miałam. Dziwię się sama sobie,chcę trzecie dziecko,a zawsze byłam zwolenniczką jedynakow. Jak to się myślenie zmienia....:szok:

Mam straszne przeczucia... kilkanaście minut przeżyłam ostry ból brzucha, zwijalam się z bólu, płakałam... trwał kilka minut... :( mój facet chciał mi zamawiać taksowke na pogotowie, jesteśmy przerażeni...:(
Kochana ja tak miałam w ciąży (wtedy jeszcze nie wiedziałam, że w niej jestem), to było w 5 lub 6 tygodniu, ale wszystko było dobrze, u Ciebie też będzie :*

Poronilam[emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] zostawiam was dziewczyny za dużo mnie to kosztuje.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro :(

Jeju... Wchodzę a tu takie rzeczy [emoji20] [emoji17] mfifi, strasznie mi przykro, serio,.. Nie podejmuj decyzji teraz, uspokoj uczucia, znajdź przyczynę. My tu będziemy czekać [emoji8]

Spark, ty tam nie szalej kobito! Żeś dała z tym spacerem...

Paraplu, ten twój chłop to niezły okaz [emoji23]

Widzę że tu same fanki greya [emoji1] chyba tylko ja, czarna owca, uważam czas na przeczytanie książki i obejrzenie filmu za stracony i już nigdy go nie odzyskam[emoji23] [emoji23]

Dziewczyny, szkoda że @ przyszły... Co za miesiąc, aż się wierzyć nie chce... [emoji17]

U mnie 21dc i rozciągliwy śluz, możliwe to? Już był w 15-16.., nie kumam.

m7a4xuun7rn9jc7g.png
Co do Greya nie tylko Ty masz takie odczucia [emoji14] w moim przypadku pierwsza część była w miarę, mocno w miarę, druga gorzej, trzecia totalne flaki z olejem. Film jeszcze gorszy :) ale ja tam jestem fanką kryminałów, więc nie ma co porównywać :)

@mfifi04 bardzo mi przykro- nie wiem co powiedzieć...

@Spark napewno będzie wszystko dobrze ale lepiej skontroluj ten ból.

@Lanvin jak temperatura dziś?

U mnie dalej blade kreski na teście owulacyjnym. Temperatura 36,25 i śluzu plodnego brak. Według apki owulacja ma być 14 lutego.
Dzisiaj tak, jak poniżej. Zupełnie nie wiem jak to interpretować...

1486908574-aaaaaa.png

Dzwoniłam do swojego gina... powiedział, że telefonicznie nie potrafi stwierdzić co i jak, ale jak objawy ustały i nic nie boli, nie było plamienia, to mam być spokojna, że pewnie przez spacer, mam po prostu się nie forsować...
I tego się trzymaj :*

relgx1hpw702se3x.png

reklama
Witajcie :biggrin2: Jak samopoczucie w niedzielę?
U nas leniwie,na obiad pierogi z mięsem,dzieci zachwycone. :-) U mnie dziś 31 dc,
pisałam wam wczoraj,że poczekam z testowaniem do piątku,ale taaaaak mnie korci....cholerne cykle.
O syna starałam się 2,5 roku z tymi cyklami...masakra.:no: A do wizyty u ginki 22.02 już nie wiem jak doczekam..
Mój P. chciał dziś rano bzyku,ale jakoś nastroju nie miałam. Dziwię się sama sobie,chcę trzecie dziecko,a zawsze byłam zwolenniczką jedynakow. Jak to się myślenie zmienia....:szok:
A jak długie zwykle miewasz?
No niejedna tu nie chciała w ogóle dziecka a teraz proszę...:) (ja akurat od zawsze chciałam mieć :) )

Do góry