reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A my nie mieliśmy żadnego aneksu jak na razie :)

relgx1hpw702se3x.png

Robiłam aneksy w programie w którym pracuje [emoji6] rodzice zostali tylko poinformowani przez wychowawców [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam dziewczynki spark nie wiem czy dobrze doczytalam ze masz dzis wizyteu lekarza?jesli tak to powodzenia jesli nie to wybaczcie ale tyle musialam nadrabiac ze sama.nie wiem ktora co i jak :laugh2::-p
bertha poki nie ma @ to jest nadzieja.i tego sie trzymaj kochana nie takie cuda sie zdarzają a wiem.cos o tym bo moja niby bezplodna kuzynka urodzila wlasnie dwa dni temu swojego dlugo wyczekiwanego maluszka ....
Umnie dzis 27dc/31 myślałam zrobic testa dla zabawy ale jest za wczesnie a pozatym chce sobie zaoszczędzić nerwów na zapas wiec mimo ze dwa testy czekają w szufladce ja i tak poczekam do piąteczku i zobaczę czy "małpa" przyjdzie czy nie :-)
kotek87,Antonia2016 my chyba w tych cyklach idziemy tak.samo mamy @ w podobnych terminach ja.czekam na swpja do soboty 11.02

Witam dziewczynki spark nie wiem czy dobrze doczytalam ze masz dzis wizyteu lekarza?jesli tak to powodzenia jesli nie to wybaczcie ale tyle musialam nadrabiac ze sama.nie wiem ktora co i jak :laugh2::-p
bertha poki nie ma @ to jest nadzieja.i tego sie trzymaj kochana nie takie cuda sie zdarzają a wiem.cos o tym bo moja niby bezplodna kuzynka urodzila wlasnie dwa dni temu swojego dlugo wyczekiwanego maluszka ....
Umnie dzis 27dc/31 myślałam zrobic testa dla zabawy ale jest za wczesnie a pozatym chce sobie zaoszczędzić nerwów na zapas wiec mimo ze dwa testy czekają w szufladce ja i tak poczekam do piąteczku i zobaczę czy "małpa" przyjdzie czy nie :-)
kotek87,Antonia2016 my chyba w tych cyklach idziemy tak.samo mamy @ w podobnych terminach ja.czekam na swpja do soboty 11.02
a mierzysz temp? masz jakies objawy?

Robiłam aneksy w programie w którym pracuje [emoji6] rodzice zostali tylko poinformowani przez wychowawców [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ok, kumam :)

A mnie coś zaczyna ćmić po lewej stronie, ciekawe, czy to jajnik, jeśli tak i owulka mi teraz wpadnie, a nie na koniec tygodnia, to dupa, bo jesteśmy pokłóceni i nic z tego nie będzie...

relgx1hpw702se3x.png

@basia89 @MartaBarbaraWeronika tak dzisiaj... po pracy jadę i pewnie poczekam w kolejce z 2h więc myślę o 18.30 będzie wiadomo co i jak, a o 15 wynik bety...
@Luxuorius ja tylko na słodkie ochoty nie mam, za to mięsko i inne to mmrrrr :D
Rosolek też bym znów zjadła, choć miałam w nd :p
@Lanvin a Ty się szybko godzić :D a wiadomo co jest najlepsze na zgodę :p
@MartaBarbaraWeronika ja też tak z testem przeciagalam mimo, że miałam w domu, bo byłam pewna, że biel będzie a tego już mi się nie chciało oglądać :p zresztą dwóch też się bałam zobaczyć także no... :p

To się trzeba godzić i to szybko.
Oj, tym razem nie tak szybko niestety.

@basia89 @MartaBarbaraWeronika tak dzisiaj... po pracy jadę i pewnie poczekam w kolejce z 2h więc myślę o 18.30 będzie wiadomo co i jak, a o 15 wynik bety...
@Luxuorius ja tylko na słodkie ochoty nie mam, za to mięsko i inne to mmrrrr :D
Rosolek też bym znów zjadła, choć miałam w nd :p
W pracy mówiłaś o ciąży? Będziesz cały czas pracować póki co?

relgx1hpw702se3x.png

a mierzysz temp? masz jakies objawy?

Heheh pisałam o tym wlaśnie wczoraj ze jakbym jeszcze miałam temperature mierzyc to bym chyba całkiem ześwirowalam .... i tak stało sie dziś rano zmierzylam temperature i byla 37,2 ale taki jednorazowy pomiar nic nie oznacza a.caly miesiac mierzenia obserwacji itd to nie na moją głowę dzis tak tylko sobie rano z ciekawości ten termometr "tam" włożyłam :laugh2::laugh2::laugh2: o matko pierwszy raz cos sobie tam sama wkladalam :-D:-D az sie bałam ze jeszcze mi sie to spodoba hahahah

reklama
Heheh pisałam o tym wlaśnie wczoraj ze jakbym jeszcze miałam temperature mierzyc to bym chyba całkiem ześwirowalam .... i tak stało sie dziś rano zmierzylam temperature i byla 37,2 ale taki jednorazowy pomiar nic nie oznacza a.caly miesiac mierzenia obserwacji itd to nie na moją głowę dzis tak tylko sobie rano z ciekawości ten termometr "tam" włożyłam :laugh2::laugh2::laugh2: o matko pierwszy raz cos sobie tam sama wkladalam :-D:-D az sie bałam ze jeszcze mi sie to spodoba hahahah
:D:D:D
ale mimo ze jednorazowy pomiar niby nic nie daje, to taka temperatura z rana, to bardzo dobry objaw.

Do góry