reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny a jeśli chodzi o dentystę, to najlepiej teraz, czy poczekać aż tam się wszystko ułoży. Co prawda, nie mam jakiś kłopotów z zębami, ale tak pytam na przyszłość.

reklama
Każdy organizm reaguje inaczej ba ta sama kobieta a dwie różne ciąże mogą być. Ja żygałam kilka razy na dobę do 12 tyg.a bratowa dwa razy na całą ciążę. Dopóki nie plamisz to lekarz pewnie progesteronu nie da bo i po co. Raz jeszcze gratuluję a torbieli pewnie sama zniknie.
bardzo mnie uspokoiłaś, tego potrzebowałam, dziękuję raz jeszcze.

Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Niestety nie jestem w temacie co się dzieje na forum, ostatni raz udzielałam się chyba w grudniu i rzadko później zaglądałam, jakoś tak wyszło :(
Ale stwierdziłam, że muszę się odezwać i opowiedzieć co u mnie. A u mnie wielkie szczęście bo jestem w ciąży!!! Oczywiście wielki strach żeby znowu nie stracić dziecka, ale jestem pozytywnie nastawiona, wierzę że teraz musi być dobrze!!!!
Gratulacje kochana[emoji2] który tydzień?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry