paulinkamalinka
Fanka BB :)
Dziewczyny a jeśli chodzi o dentystę, to najlepiej teraz, czy poczekać aż tam się wszystko ułoży. Co prawda, nie mam jakiś kłopotów z zębami, ale tak pytam na przyszłość.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie załamuj się kobieto,wiesz ja też już 5cykl się staram co ma być to będzieWiecie co ja chyba nie nadaje sie na forum :-( nie wiem :-(
Załamuje mnie wszystko :-(
bardzo mnie uspokoiłaś, tego potrzebowałam, dziękuję raz jeszcze.Każdy organizm reaguje inaczej ba ta sama kobieta a dwie różne ciąże mogą być. Ja żygałam kilka razy na dobę do 12 tyg.a bratowa dwa razy na całą ciążę. Dopóki nie plamisz to lekarz pewnie progesteronu nie da bo i po co. Raz jeszcze gratuluję a torbieli pewnie sama zniknie.
A co się dzieje??? Pisz to postaramy się pomóc!!!Wiecie co ja chyba nie nadaje sie na forum :-( nie wiem :-(
Tak kochana to normalneDziękuję dziewczyny za odpowiedź, a czy to normalnie te bóle podbrzusza jakbym miała za chwilę dostać @, boję się, to pierwsze dziecko, długo wyczekiwane dlatego się tak przejmuję.
Powinnaś mieć duphaston jak masz bóle,i on także powoduje wchloniecie torbielaDziękuję :*
ja sie starałam 7 cykliNie załamuj się kobieto,wiesz ja też już 5cykl się staram co ma być to będzie
Gratulacje kochana[emoji2] który tydzień?Cześć dziewczyny, pamiętacie mnie jeszcze? Niestety nie jestem w temacie co się dzieje na forum, ostatni raz udzielałam się chyba w grudniu i rzadko później zaglądałam, jakoś tak wyszło
Ale stwierdziłam, że muszę się odezwać i opowiedzieć co u mnie. A u mnie wielkie szczęście bo jestem w ciąży!!! Oczywiście wielki strach żeby znowu nie stracić dziecka, ale jestem pozytywnie nastawiona, wierzę że teraz musi być dobrze!!!!
Marcjanna co się dzieje? Gorszy dzień?Wiecie co ja chyba nie nadaje sie na forum :-( nie wiem :-(
Paulinka ja od stycznia 2016 Z poronieniem we wrześniu i dalej nic uda sięja sie starałam 7 cykli