Haha serio...przeroslo mnie to zadanie [emoji23]
A raczej jego graficzne przedstawienie. Tragiczne w mojej opinii.
Przeczytałam w necie co to za paskudztwo - straszne!!
Napisane na SM-A510F w aplikacji
Forum BabyBoom
Niezbyt estetyczna bym powiedziala [emoji23] ale u mnie nie jest zle. Mam zaatakowane tylko kilka miejsc, z czego widoczne jest tylko jedno, skora wokol nosa, ale normalnie wystarcza troche fluidu i nic nie widac. Jak mam rzut to juz jest gorzej.
Poprostu każdy następny wyraz zaczyna się na ostatnią literę poprzedniego wyrazu.Tam jest podpowiedź rysunkiem czyli krokus i góral.krokus kończy się na S i jest strumyk góral kończy się na L i jest Las.Także wpisz tylko krokus A niżej góral.Tak mi się wydaje.mam nadzieje ze zrozumialas
Geniusz! Ja nie wiem ile bym musiala siedziec aby wpasc na tego krokusa [emoji23]
Kochana, ja w tym temacie mocno siedzę. Polecam przejść na dietę AIP- protokół autoimmunologoczny. Mój mąż wyłączył luszczyce (podobno nieuleczalna choroba) a przyjaciel męża reaumatoidalne zapalenie stawów. Jesteś świadkiem. Ja jestem na diecie paleo (trochę mniej rygorystyczne niż AIP, bezglutenowa) od kiedy straciłam ciąże (2 miesiące temu) i mam nadzieję, że dzięki temu utrzymał te w której teraz jestem.
Trzymam kciuki.
U mnie najwiekszy wplyw na stan skory ma moj stan psychiczny. Jak z glowa kiepsko to zawsze konczy sie rzutem. A tak to wystarczaja odpowiednie kosmetyki i kremy, czasem masc.
Ten roczny rzut o ktorym pisalam byl powiazany z depresja. Teraz tez cos mam gorszy okres i juz widze roznice na skorze. Ale w srode terapia [emoji1377] w czwartek gin [emoji1377] skoro ten cykl odpuscilam to wracam do olejku CBD.
Dziekuje za info o diecie, zaczelam sobie czytac o niej.
Aaah szkoda gadać... żremy się o wszystko, dosłownie! Wszystko mnie w nim wkurza, WSZYSTKO! A szczególnie, że w ogóle o siebie nie dba, nic a nic, siedziałby tylko w domu. Po nocce śpi, potem wstaje na 3h i znowu idziie spać przed pracą, wiecznie zmęczony! Nic dziwnego jak po powrociie z pracy je golonke, potem po obudzeniu obiad potem byle coo i w pracy kanapki! Przytył od roku 16kg! I tylko gazowane gazowane i gazowane! A jak proszę, żeby zmienił trochę sposób żywienia albo wodę pił, to zaraz, że wszystkieego mu bronię i znów kłótnia! Aaa!
Hmm a rozmawialas z nim tak szczerze od serca? Mnie K zawsze ciagnie za jezyk jak moje zachowanie sie zmienia i zazwyczaj konczy sie placzem ale taka rozmowa ogormnie duzo mi daje.
Moze Twoj maz ma jakis problem, spadek nastroju, samooceny czy cos innego siedzi mu lepetynie a Ty widzisz tylko tego efekt w postaci spania, niedbania o siebie i zrzedzenia?
Jesli jest mu zle ze soba to nie bedzie dbal o siebie. Kojarzysz piramide potrzeb? Najpierw musza zostac zaspokojone potrzeby z nizszego pietra aby moc zaspokoic te z wyzszego. Moze w tym tkwi problem.
Co się dzieje? Możemy jakoś pomoc?
Ja miałam [emoji5] ćwierćwiecze skończyłam [emoji5][emoji5] fajny piesiu [emoji7] a to moja sunia
Zobacz załącznik 793354
Kurde.... nie mogłam załapać przez chwile a tu takie proste rozwiązanie [emoji23][emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
No wlasnie! Sto lat! [emoji322][emoji323][emoji512][emoji255] piekny wiek i z tej okazji zycze Ci jeszcze przynajmniej 3 takich cwiercwieczy w zdrowiu i otoczona miloscia z kazdej strony [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom