reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Coś się stało???

A co się dzieje? Czemu nas zostawiasz? Bo chyba coś mnie ominęło...

qdkkx1hpzei65q7s.png

Ano duzo ale raz na cale zycie :) wg mnie warto, juz tyle lat sie mecze, ze nie bedzie mi szkoda kasy na to :)

Tez myje grzywke odziennie plus suchy szampon [emoji7] wspanialy wynalazek!

Wspolczuje z tymi wlosami ale milo slyszec, ze nie jestem sama [emoji12]

Aaaaaa jakie cudenko [emoji7] czekam az zniknie ten krwiak, na pewno duzo stresu Cie kosztuje to dziadostwo.

Magus, co sie Rybko stalo?

15.30 mam wizyte u rodzinnego. 3majcie kciuki!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ano to się stało, że od kilku dni moje posty są przez Was kompletnie ignorowane. Nie dostałam słowa pocieszenia, wsparcia czy czegokolwiek. Ja starałam się wspierać Was wtedy, kiedy pisałyście o swoich wątpliwościach czy smutkach. Ale niestety wzajemności się nie doczekałam. Cóż - trudno, nie powieszę się z tego powodu, ale dalszy mój udział w tym forum stracił dla mnie jakikolwiek sens. Pisałam o depresji, o smutku, z którym nie mogłam sobie poradzić, o strachu o córeczkę, o dziwnym wykresie, i na te wszystkie posty dostałam całe 0 wsparcia.

reklama
U mnie rodzinny nie chce dawać skierowan. Wszystko robię prywatnie. Ostatnio, jak robiłam to 150zl w lab zostało. Teraz pójdę ta tarcxyce dokładnie zrobić jeszcze raz to liczyłam, że za wszystko co potrzebne ponad 200zl wydam. Gin tylko prywatnie, więc nie ma możliwości na bezpłatne badania.
Raz w roku Ci przysługuje i łaski nie robi. Ja co roku robię badania, włącznie z tsh i bez problemu dostaje. U mnie babcia i mama chorują na tarczyce i co roku m sprawdzać, nie będę za wszystko płacić.

qdkkx1hpzei65q7s.png

Witam z rana. Ovufriend zrobiło mnie dziś w jajo. Według wczorajszego stanu dziś było 7 dpo. Zrobiłam rano test - chyba ten gwałtowny spadek 3 dni temu mnie tak skusił. Po czym wklepałam dzisiejszą tempkę do ovufriend i mi przesunął ovu na 13dc, czyli dziś 3dpo.... Test oczywiście biel vizira, bo jak miałoby być inaczej. Nawet 7 dpo to zdecydowanie bardzo wcześnie i nie spodziewałam się zobaczyć kreski ale 3 dpo to idiotyzm...
Ty wywal te ovufriendy ...wiesz, że to tylko chłodna kalkulacja ? A cykl Nasz potrafi się zmieniać jak w ruskim kalejdoskopie . Przypomnij mi proszę, robiłaś testy w tym cyklu owulacyjne ? Czy tylko się wzorowałaś na kalendarzyku ? A może beta ?:)
I ani się waż uciekać mi z forum ... pomimo krwawień i plamień znajdę Cię i w (__)___) wleje/.

Hehe Lanvin, ja weszłam i wyszło mi, że będę miała dziewczynkę o piwnych oczach [emoji14]

Dziewczyny, dzisiaj byłam na wizycie... Z Maleństwem wszystko OK, rośnie serduszko bije jak dzwon i pływa sobie w pęcherzyku :) Jedyne co nas martwi to krwiak, który nadal jest... Ale jestem obstawiona lekami, mam odpoczywać, leżeć i nie martwić się :)
Ostatnio mniej się udzielam, ale ciągle Was Kochane czytam i kibicuję i trzymam kciuki za najbliższe testingi :) &&&&
Przypomnij mi który tydzień?

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ano to się stało, że od kilku dni moje posty są przez Was kompletnie ignorowane. Nie dostałam słowa pocieszenia, wsparcia czy czegokolwiek. Ja starałam się wspierać Was wtedy, kiedy pisałyście o swoich wątpliwościach czy smutkach. Ale niestety wzajemności się nie doczekałam. Cóż - trudno, nie powieszę się z tego powodu, ale dalszy mój udział w tym forum stracił dla mnie jakikolwiek sens. Pisałam o depresji, o smutku, z którym nie mogłam sobie poradzić, o strachu o córeczkę, o dziwnym wykresie, i na te wszystkie posty dostałam całe 0 wsparcia.
Magoo, żadnego takiego postu nie było... Przynajmniej się nie pojawił. A mówisz że od kilku dni nie odpisujemy - serio nie bylo żadnego postu! A w liczbie mnogiej Tym bardziej, nie wiem jak to możliwe.

m7a4xuun7rn9jc7g.png

Przykro mi ze tak się stalo.Powiem Ci że ja nie raz czuję się ignorowane albo niewidzialna Ale myślę sobie ze może którejś są bardziej zzyte albo ktoś komus bardziej spasowal albo mniej niewiem....jest kilka osób które mi odpisuje ale też często się czułam nie zauważona.niewiem nawet co Ci napisać...przykro

reklama
Kalendarzowo 9t0d czyli zaczynamy 10 tydzien ciazy. Krwiak jest troche mniejszy ale zbliza sie do wylotu wiec prędzej się oprozni niż wchlonie. A to moj "Wojtuś" bo przeczucie mam na chlopca [emoji813][emoji813][emoji813] nastepna wizyta 22luty i to juz genetyczne badania beda
[emoji173] Wojtuś rośnij zdrowo [emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry