reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja dokładnie tak samo.. za tydzień w środę mam ginekologa to może się dowiem co jest nie tak.. chyba, że faktycznie z ta gorączka to prawda to moj miał i w listopadzie i teraz wiec moze plemniki wymarły.. a twój chorował?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie nie chorował. Do tego mój jeszcze łyka cynk i selen. .
Ja biorę hormony i efektów brak :-o

Dziewczyny, jeśli pęcherzyk miał w sobotę rano 19 mm to myślicie, że już pękł? Cholernie ciągnie mnie jajnik i nie wiem co się dzieje... :( pomocy, bo głupia już jestem. Całe internety wyczytałam i nic nie wiem...

Wydajność 94,9%, a od 95% nie mieli by prawa obniżyć mi oceny... oczywiście nikt nie bierze pod uwagę tego, że w styczniu pracowałam z nowym pracownikami... Szkoda gadać. Nie lubią mnie i znalazła się dobra okazja to ją wykorzystali... Jestem rozgoryczona... bardzo... :( :( :(
Ania to pech jak cholera .... byłam naprawdę dobrej myśli, szkoda. Trzymaj się tam I pamiętaj to tylko praca ... głowa do góry i walcz o to co ważne !!! Trzymam mocno kciuki &&& [emoji173]

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

Dziewczyny, jeśli pęcherzyk miał w sobotę rano 19 mm to myślicie, że już pękł? Cholernie ciągnie mnie jajnik i nie wiem co się dzieje... :( pomocy, bo głupia już jestem. Całe internety wyczytałam i nic nie wiem...

Pęcherzyk podobno pęka od 18 mm, więc bardzo możliwe że jesteś w trakcie owu. Bierz na wszelki wypadek chłopa do łóżka :p

reklama
Do góry