Jestem po usg. Dziś 11 dc i pecherzyk 18 mm. Jak obstawiacie kiedy pęknie?? Muszę jakoś strategię przyjąć [emoji5] i czy owu nie będzie zbyt późno np w 16 dc jeśli mam cykle co 28-29 dni????
Ja obstawiam 36godz
Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Piękne groszki[emoji173]Dobrze kochana dziękuję ...lekko nie jest, ja drobna babeczka ...czuję już powoli, że będę miała swoją drogę krzyżową na najbliższe pół roku ...bardzo mnie już boli skóra, która aż się błyszczy od napięcia ...
Dzieciaczki zdrowe, bo jak złapałam grypsko to poszłam do lekarza sprawdzić czy im nie zaszkodziło przypadkiem ... rosną, że hej. Troszkę młodsi są od obecnego terminu, wychodzi na 7t2i3dzień. Mają po 1.4cm i 1.8cm ..czy jakoś tak, bo mierzył od niechcenia ....wczoraj pierwszy raz dał mi posłuchać bicia ich serc ...strasznie się rozbeczałam, aż się lekarz na mnie patrzył jak na wariatkę ..ale siurek nigdy baby nie zrozumie To co mu się dziwić
Proszę:
Zobacz załącznik 792791
A co tam u Cię żabcia ? Clo już łykasz ?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
gabrika
Fanka BB :)
Ja mam około 11-12 dc owu przy cyklach 28
Ja np owulację miałam między między 15 - 19 dc, co nijak się ma do tego że mój cykl już ma 37 dc
To zdecydowanie jest indywidualna kwestia u każdej z nas.
gabrika
Wiesz co, ja studiowałam na SWPS we Wrocławiu i tam chciałabym znowu, ale studia, które chciałabym zrobić kosztują ponad 5000. My kupiliśmy mieszkanie i jeszcze musimy wziąć 40 000 kredytu, wszystko się trochę zbiegnie w czasie i nie wiem, czy będę sobie mogła pozwolić. Zobaczymy, ale bardzo bym chciała, lubiłam ten czas :-) ale teraz jakoś bardziej ciągnie mnie do wiedzy, niż do samego studiowania :-)
@NeSSi piękne dzidźki [emoji173]
To może poszukaj jakiś szkoleń stricte w temacie, który Cię interesuje? Często są więcej warte niż same studia, a i suma sumarum powinny mniej kosztować
reklama
magoo
to nawet nie o śmiech chodzi - raczej o takie wzmocnienie. ten kumpel jest trenerem sztuk walki, mocny, empatyczny facet, który na treningu wyłapał, że dzieje się coś nie tak ze mną... wpadł i trochę mnie wybił z tego depresyjnego ciągu... potrafi zmotywować mnie do naprawdę ciężkiej pracy. zwłaszcza nad sobą....Magoo, cieszę się, że to jednak chwilowy epizod, a nie nawrót depresji :-) czasem właśnie trochę śmiechu z kimś znajomym dużo pomaga :-) głowa do góry [emoji8]