reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ooo ja też mam termin @ na dzisiaj. Hm... W tabelce jest błąd,ale to nic,tyle było już poprawiania,ze dajcie spokój. A może akurat...? Chociaz bardzo watpie, bardzo. I tsh wysokie i zadnych objawow i cyc ciagnacy jak na @ ....Tez mam postanowienie, że jeśli się nie zjawi to test w sobotę. Trzymam kciuki za Ciebie @campari0202 [emoji5]
Trzymam kciuki za Ciebie

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja również życze samych pozytywnych testów! :) Agatusia1 trzymaj się mocno, miejmy nadzieje, że to ostatania :) Ja dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy, więc jestem nieco zestresowana, ale dobrej myśli. I nie będę ukrywać, że czekam na czwartowy monitoring. Bardzo bym chciała, żeby w tym cyklu pojawiła się owulacja :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Powodzenia w nowej pracy[emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też mi mówi, żebym poszła sobie coś w końcu kupić, ale ja oczywiście zawsze mam jakieś "ale", jeśli nie mamy dodatkowych pieniędzy i ciężko jest się przestawić :-)

W punkt :-)

Też mam trochę z tym problem. Jak to się mówi "szewc bez butów chodzi". Zresztą łatwiej jest dać komuś radę na bazie własnych doświadczeń, jeśli uświadamiamy sobie problem :-)

Wyskakuj wyskakuj, byle częściej [emoji1]

Ja przez pewien czas też syna nie odprowadzalam, ani nie odbierałam jak pracowałam w Sądzie, bo za wcześnie byłby w przedszkolu, a tak mógł być później, ale w obecnej pracy, jak zaczynam od 8, to rano go zawioze, to przynajmniej wiem co się dzieje w przedszkolu :-) ale odbiera go prawie zawsze babcia, bo nie ma innej możliwości niestety.

qdkkx1hpzei65q7s.png
U mnie to wygląda tak, że ja dojeżdżam do pracy 70 km w jedną stronę i niestety wychodzę z domu o 5 a wracam o 15. W tej sytuacji nie mam możliwości ją odprowadzać ani odbierać :( ,a Malutka jest do 13 w przedszkolu. ostatnio byłam dwa dni chora i byłam na l4 to wtedy mogłam ją odprowadzić - ale była radość :) .

Ja również życze samych pozytywnych testów! :) Agatusia1 trzymaj się mocno, miejmy nadzieje, że to ostatania :) Ja dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy, więc jestem nieco zestresowana, ale dobrej myśli. I nie będę ukrywać, że czekam na czwartowy monitoring. Bardzo bym chciała, żeby w tym cyklu pojawiła się owulacja :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też liczę że to ostatnia:) Powodzenia w nowej pracy i daj znać co pokazał monitoring:)

Hej dziewczyny. Widzę,że na tapecie miłość do dzieci i do męża. Popieram zdanie większości z was: moje dzieci kocham najmocniej jak się da i zrobiłabym dla nich wszystko,ale tego mojego chłopa kocham na równi- tyle,że to inna miłość jest. :)
Dziś 12 dc...zastanawiałam się wczoraj czy nie lepiej poczekać ze starankami do kwietnia,żeby w razie czego wyszło już na 2018 rok, tak od stycznia. :D Jak wyjdzie wcześniej,to oczywiście super,ale chodzi mi o to,żeby się nie stresować, nie wyliczać dni, nie wyczekiwać...no tak na luzie.
U nas dzisiaj ,słuchajcie, śnieg!!! W Niemczech, -1...do 13:00 nic z tego śniegu nie będzie.:dry:

Ja na szczęście nie używam tak drogiego podkładu [emoji14] tylko krem bb za 60 zł ;)

A tak na poważnie, to nie mam jeszcze dzieci wiec ciężko mi się wypowiadać. Jak juz je szczęśliwie będę mieć to tez będzie dla mnie najważniejsze! I zrobię wszystko by było szczęśliwe i miało wszystko co potrzeba.

Nie mniej jednak mój M powiedział mi ze zrobi wszystko żebyśmy nie musieli czegokolwiek sobie odmawiać (w granicach rozsadku) i żebym zawsze mogła o siebie zadbać - zarówno zdrowotnie jak i tak po prostu jak kobieta.

Myślę że mężczyźni utrzymują do końca nieco więcej rozsądku w tej kwestii i dobry partner potrafi wywazyc hormony kobiety ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
no ja wlasnie nim zaszlam w ciaze to lubilam se kupic lepszy kosmetyk, na czas ciazy tez musialam z tego zrezygnowac, bo bardzooo nas lekarz ciagnal finansowo, jedna wizyta 130 zl a to dwie wizyty miesiecznie, badania, leki

moj synek konczy dzis trzy tygodnie :) my mamy dzis notariusza, przedluzamy umowe, zrobimy zakupy po drodze, a w tygodniu musze sobie jechac kupic nowe kozaki, sa przeceny hehe, cos fajnego se wybiore :D obiad zjemy na miescie, moze jakies kebsy, nie bede miec kiedy ugotowac
Hej Lux. Widzę, że należysz do rozsądnych mam, które nie histeryzują z dietą. Brawo!!! Jedyne na co bym uważała - chyba, że już próbowałaś- to sos czosnkowy, bo zapach i smak czosnku przenika do mleka i dziecko potem może nie chcieć cyca bo jest zbyt intensywny - ja się tak nacięłam przy synku... Córce pasowało ;)

U mnie to wygląda tak, że ja dojeżdżam do pracy 70 km w jedną stronę i niestety wychodzę z domu o 5 a wracam o 15. W tej sytuacji nie mam możliwości ją odprowadzać ani odbierać :( ,a Malutka jest do 13 w przedszkolu. ostatnio byłam dwa dni chora i byłam na l4 to wtedy mogłam ją odprowadzić - ale była radość :) .
To całkiem przerąbane :-( sama też musisz być zmęczona... A gdzie pracujesz?

Hej dziewczyny. Widzę,że na tapecie miłość do dzieci i do męża. Popieram zdanie większości z was: moje dzieci kocham najmocniej jak się da i zrobiłabym dla nich wszystko,ale tego mojego chłopa kocham na równi- tyle,że to inna miłość jest. :)
Dziś 12 dc...zastanawiałam się wczoraj czy nie lepiej poczekać ze starankami do kwietnia,żeby w razie czego wyszło już na 2018 rok, tak od stycznia. :D Jak wyjdzie wcześniej,to oczywiście super,ale chodzi mi o to,żeby się nie stresować, nie wyliczać dni, nie wyczekiwać...no tak na luzie.
U nas dzisiaj ,słuchajcie, śnieg!!! W Niemczech, -1...do 13:00 nic z tego śniegu nie będzie.:dry:
Karotka, ja cały czas mówię, że chciałabym dziecię z początku roku i też takie aktywne starania będziemy prowadzić od drugiej połowy kwietnia, ale mimo wszystko jakoś ciągle mam nadzieję, że teraz się uda. To już chora głowa jest, racjonalność się gdzieś zaciera.

moj synek konczy dzis trzy tygodnie :) my mamy dzis notariusza, przedluzamy umowe, zrobimy zakupy po drodze, a w tygodniu musze sobie jechac kupic nowe kozaki, sa przeceny hehe, cos fajnego se wybiore :D obiad zjemy na miescie, moze jakies kebsy, nie bede miec kiedy ugotowac
Buźki dla Natanka :-)

Umowa o mieszkanie?

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
My w niedzielę rozmawialiśmy o imionach dla dzieci, bo kiedyś dawno dawno temat był, a potem wspólnie go nie podejmowalismy. I tak się okazało, że większość imion, które podobają się mi, nie podobają się M. Na chwilę obecną stanęło na Zuzi dla dziewczynki i na Marcelu dla chłopca. To jedyne imiona, które wspólnie nam się podobają, choć Zuzia nie chciałam, bo wiele osób tak dzieci nazywa... Trzeba ten temat przedyskutować [emoji14]

qdkkx1hpzei65q7s.png

Do góry