reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jakiej firmy miałaś ta wodę morska? Bo mój synol właśnie dziś dostał mega kataru :/

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...
1484773473-aaaaaa.jpeg

Tą mamy :-)

Siwa, mam nadzieję, że już niedługo kolejny raz się uda i tym razem będzie wszystko dobrze [emoji8]

qdkkx1hpzei65q7s.png

reklama
Hej... żyję jakoś. Już po wszystkim. Pobolal brzuch i poleciały skrzepy. Jutro zadzwonię do lekarza i się umówię. Teraz myślę że niepotrzebnie robiłam testów przed terminem okresu.

Ale wiecie co? Ja po prostu czułam że coś jest nie tak. Co chwila sprawdzałam czy nie mam krwi na wkladce i jakoś nie potrafiłam się cieszyć.

Gorszej rocznicy ślubu nie mogłam mieć. Nawet miałam myśli dziś ze to koniec że ja już nie chce. Ale nie, nie poddam się tak łatwo...

1484770500-aaaaaa.jpeg

I jeszcze jedno... @NeSSi Kochana ogromne gratulacje [emoji173][emoji173][emoji173] Ta wiadomość jest najlepszą rzeczą jaką mnie dziś spotkała.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się, że się nie poddajesz ... [emoji123] trzymam kciuki żeby się szybko udało !!!
A co do testowania ... zgadzam się z Tobą. Lepiej poczekać ... tylko skąd wziąć ta cierpliwość :/

Nie narzekaj, że jest pod górkę przecież zmierzasz na szczyt ...

To jest tabelka aktualnie starających się, wpisujemy imię, wiek, cykl starań, o które bobo się starasz i termin @, a jeśli się uda to przechodzisz do tabelki zafasolkowanych :-) jeśli chcesz, możemy Cie dopisać :-)

Dziewczyny, czy przed @ macie taką siateczke żył na dekolcie? Mnie piersi tak bolą, momentami czuje takie mrowienie w środku, no i cały dekolt mam zielony, w żyłach. Nie pamiętam, czy zawsze tak mam, czy tym razem.

qdkkx1hpzei65q7s.png
No to możecie mnie wpisać. Tak naprawdę to będzie mój pierwszy konkretny cykl starań po poronieniu
. Imię :Magdalena
Termin @ 8 luty
Wiek 26 lat
Poronienie 2 pazdziernik 201
A staram się o pierwszego bobaska

Witam się wieczorkiem, długo mnie nie było, ale wracam do żywych:happy:nie jestem w stanie nadrobić zaległości, ale ogromnie gratuluję zafasolkowanym:happy:Nessi rewelacja:happy:gratki. Proszę o uzupełnienie tabelki @11.02, 6 cs, o pierwsze dzieciątko, 30 lat

Laski te testy owulacyjne pomagają ja w pierwszej ciąży kupiłam tzn jak się staraliśmy i chyba źle zrobiłam heh
Mi średnio pomagają. W sumie nie wiem po co robię...wiem kiedy mniej więcej mam owu +/- 2 dni. Potwierdza to śluz,ból okołowulacyjny no i te testy...choć one tylko pokazują że organizm szykuje się do owu a owu może nie być...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry