reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kotus, bardzo mi przykro. Moze nastepny cykl bedzie szczesliwy [emoji8]

@bobofrucik depresja do dziadostwo, a jak slysze, ze ta choroba to wymysl korporacji farmaceutycznych to mnie szlag trafia [emoji35] Ta choroba odebrala mi 3 lata zycia a jej smrod ciagle sie za mna ciagnie.
A tak ogolnie to witaj :)

A wiecie co [emoji23] ja zawsze robilam z siebie silna babke w zwiazkach i zle na tym wychodzilam. Wszystko bylo na mojej glowie. Odkad jestem z K juz nie robie z siebie Wonder Woman i to moj najzdroszy i najlepszy zwiazek [emoji7] w sumie ja przy K to jestem niczym dziecko we mgle [emoji23] on ogarnia rachunki, jedzenie, co kiedy itp :) oczywiscie mu pomagam ale to on tym zarzadzam. Sam sobie prasuje [emoji7]
Na mojej glowie sa srodki czystoci, higieniczne, sprzatanie domu ale to akurat lubie :)

A jak widzi mnie z nozem w rekach to jest przerazony i mowi, ze on pokroi bo jeszcze sie skalecze [emoji23]

Paraplu ja mam dokładnie tak jak Ty :-)
Ja piorę, utrzymuje porządek w domu, a moj mąż : gotuje, ogarnia rachunki itd itd
Muszę sie przyznać, ze ja do gotowania sie póki co nie nadaje- najlepiej robi to moj Malz :-)

reklama
Paraplu ja mam dokładnie tak jak Ty :-)
Ja piorę, utrzymuje porządek w domu, a moj mąż : gotuje, ogarnia rachunki itd itd
Muszę sie przyznać, ze ja do gotowania sie póki co nie nadaje- najlepiej robi to moj Malz :-)

Tez nie gotuje bo nie umiem i nie lubie [emoji23] jak juz to zupe zrobie albo schabowego, reszte robi K :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@basia89
U mnie 26dc, 9dpo.
Termin @, 19 stycznia.

Objawow 0, zero, nul, nada.

A no i lewy cycek spuchl i troche boli ale w tamtym cyklu mialam to identycznie. Prawy nadal ma labe [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie 30 dc. @ brak, od kilku dni ból brzucha jak przy @... Na teście blado... Termin @ cholera wie

Trzymam za Was kciuki [emoji123][emoji110][emoji110][emoji110]

Ja mam 27 dc, zero objawów i negatywny test. Czekam na @ , która powinna przyjść 17.01.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry