reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@ StorAnia a jak sprawy z wizytą i przeziębieniem Twojego? Dzwoniłaś tam sie dowiedzieć co i jak?

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Dziś urwanie du...y, załatwiałam ortodontę dla córki, bo wyszły jej ósemki i zaczynają jej nachodzić czwórki na trójki, masakra. Miała tak ładne i równe zęby :(
No i kompletnie zapomniałam zadzwonić i zapytać :( Trudno, wyśle Go i tyle. 25 mamy wizytę w katedrze Andrologii i Endokrynologii Płodności i musimy mieć świeże wyniki...A nie chciałabym odpuścić sobie tego cyklu, bo nie wiadomo co się może zdarzyć, dlatego po 11 stycznia mamy zamiar kilkukrotnie się poprzytulać... Ja dziś 5dc, chyba, bo 3i 4 stycznia miałam plamienia, a @ dopiero piątego się rozkręciła na całe dwa dni... Nie wiem po co się łudzę, myślę że to menopauza mnie dopada i powinnam odpuścić...

reklama
Pyzunia ale historia....dzielna jesteś niesłychanie, że się po takiej tragedii podnioslas!! Wierzę że nasi bliscy dogladaja nas z góry :)

Izabela, zanim_zasniesz bardzo mi przykro prztyulam :*

Luna pięknie! Korzystaj z l4 odpoczywaj :)

Księża... Ciężki temat my najwięksi grzesznicy w parafii bo tylko cywilny mamy jakby bardziej juz sie grzeszyc nie dało :/ jednego roku taka pogadanke proboszcz mi na kolędzie oddwalil że powiedziałam ze więcej go nie przyjmę. Pozostałych 2 mamy spoko pogadaja jak człowiek posmieje się koperta w łapę i fruuu ;)

Nimittii Anik90 piękna beta!!!

Magoo bo nadzieja umiera ostatnia! Dawaj jutro powtórkę z porannego siku.

Ale elaborat sieknelam :D nadrobić Was to cud nad Wisłą ;) Kuzwa jak się wali to się wali! Drugi raz w ciągu 2 miesięcy Samochód nam się rozkaraczyl grrrr zaczynam juz cierpliwość tracić. Jeszcze nie odbilismy się po ostatniej naprawie i swietach a tu kolejne pieniądze dla mechanika i w niedzielę jeszcze imprezka urodzinowa młodej. Pani premier jak żyć?!
U mnie 22dc/28 czekam na @ bo w złoty strzał u nas nie wierzę....

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

Nie jestem wstanie nadrobic 3242 strony ale od dluzszego czasu Was podczytuje wiec mniej wiecej gdzies tam.troszke sie orientuję kto co :-) bertha wiem.ze juz starasz sie o dzidizusia dluzszy czas dlatego powiem ci ze ja o swojego pierwszego maluszka staralam.sie 34cykle najlepsze jest to ze i ja i maz bylismy calkowicie zdrowi nic nie stalo na drodze bezplodnosc wykluczona a dzidzi brak ale pewnego dnia moje zycie zmienilo sie o 160° dlatego tak bardzo wierze ze.i Tobie sie uda i kazdej innej ktora tego tak bardzo pragnie ja pamietam ze w cyklu w ktorym zaszlam w.ciążę w ogole o tej ciazy nie.myslalam bylam.zbyt zajeta z powodu przeprowadzki i choroby mamy mysle ze wszystko ma.swoj czas.kochane musimy tylko bardzo w to wierzyc a, czasem nawet odpuscic :-) Lux gratki dla ciebie sliczny Natanek sledzilam czesto twoja historie w sumie.od poczatku i do konca :-) duzo udzielalas sie na.forum.wiec utkwilas mi w pamieci :-) Tak w ogole to Garatuluje tym ktore ujrzaly upragnione ll kresunie i zycze szczesliwych ciąż i duzo duzo zdrówka

Dziś urwanie du...y, załatwiałam ortodontę dla córki, bo wyszły jej ósemki i zaczynają jej nachodzić czwórki na trójki, masakra. Miała tak ładne i równe zęby :(
No i kompletnie zapomniałam zadzwonić i zapytać :( Trudno, wyśle Go i tyle. 25 mamy wizytę w katedrze Andrologii i Endokrynologii Płodności i musimy mieć świeże wyniki...A nie chciałabym odpuścić sobie tego cyklu, bo nie wiadomo co się może zdarzyć, dlatego po 11 stycznia mamy zamiar kilkukrotnie się poprzytulać... Ja dziś 5dc, chyba, bo 3i 4 stycznia miałam plamienia, a @ dopiero piątego się rozkręciła na całe dwa dni... Nie wiem po co się łudzę, myślę że to menopauza mnie dopada i powinnam odpuścić...
Czemu już menopauza? Ktoś w rodzinie miał tak wcześnie? to jest akurat najczęściej uwarunkowane genetycznie, podpytaj mamę, babcię, policz ile miały lat rodząc ostatnie dziecko i będziesz coś więcej wiedzieć...

U mnie 22dc, grzecznie melduje, że nic już nie czuje, ani brzucha, ani jajników. Także ten...

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
a kiedy ovu była? już byś chciała objawy czuć? nie za wcześnie?

Czemu już menopauza? Ktoś w rodzinie miał tak wcześnie? to jest akurat najczęściej uwarunkowane genetycznie, podpytaj mamę, babcię, policz ile miały lat rodząc ostatnie dziecko i będziesz coś więcej wiedzieć...

a kiedy ovu była? już byś chciała objawy czuć? nie za wcześnie?
No i tu jest kłopot. Moja babcia umarła w wieku 33 lat. Mamcia miała 14 lat , młodszego brata-9 lat i ojca pijaka. Nikt się nią nie zajmował, sama wychowywała brata. Myślę, że ma duże problemy endokrynologiczne, ale nigdy nie robiła badań. Jest bardzo otyła, ja też. Od zawsze miała nieregularne miesiączki, ale nigdy się nie leczyła. Mnie urodziła mając 25 lat, dwa lata później poroniła. Nigdy więcej nie zaszła w ciążę. Uderzenia u Mamci zaczęły się około 38 roku życia. Ona to tłumaczy menopauzą, ale nie wiadomo. Przy nie leczonej tarczycy uderzenia też są. Myślę, że to główny problem. Niestety moja córcia odziedziczyła po mnie niedoczynność i Hashimoto.
Myślę, że chcę się poddać, bo tak było by łatwiej... Wszystkie te maluszki, dwie kreski itd cieszą, ale też bardzo dołują :( Czekam jeszcze do tego 25 stycznia i zobaczymy. Ale nie mam zbyt wielkiej nadziei.

Ale lekarz chyba jest w stanie powiedzieć, że to meno? Prawda?

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

reklama
Do góry