reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A kiedy testujesz ponownie?

Tak bedzie super :) powodzenia!

U mnie 5dpo, śluz kremowy jest, nawet nie jakos mało - zawsze tylko przy szyjce go widziałam a teraz mam uczucie mokra i jest w pochwie przy ujściu nawet.
Zabolało mnie dzisiaj raz w prawym jajniku.. jeden skowronek wiosny nie czyni ale oczywiście nadzieja rosnie ;)

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Bertha chyba też zatestuje we wtorek.. Chyba się umówię do ginekologa. Nie wiem co robić.

reklama
Cześć dziewczyny
Mam taki problem okres powinnam dostać w piątek i nie dostałam
Test zrobiłam w piątek i w sobotę tylko że nie z porannego moczu
Oczywiście wyszedł negatywny
Czy okres móg mi się zatrzymać przez antybiotyk ???
Nic mnie nie boli tylko raz na jakiś czas kuje tak jak by jajnik

Cześć dziewczyny
Mam taki problem okres powinnam dostać w piątek i nie dostałam
Test zrobiłam w piątek i w sobotę tylko że nie z porannego moczu
Oczywiście wyszedł negatywny
Czy okres móg mi się zatrzymać przez antybiotyk ???
Nic mnie nie boli tylko raz na jakiś czas kuje tak jak by jajnik
Wiesz co, ja zawsze jak biorę antybiotyk to okres mi się spóźnia kilka dni. Wiec może być to powód.

Hej
Nie nie urodziłam. Wczoraj kolejna indukcja i skurcze na końcu co minutę. Wilam się w bólach i położna zadzwoniła po lekarza. I kolejny raz sprawdzili rozwarcie i bez zmian 4 cm. Opadają z sił i płakałam juz nie kontaktując [emoji22] skończyło się założeniem balonika tego co w piątek tylko dwa razy tak wypełnili. I dziś po wizycie będę wiedzieć co dalej. Jeśli nic się nie ruszy to może będzie cc. A ja Walczę z lekarzem o sn.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej
Nie nie urodziłam. Wczoraj kolejna indukcja i skurcze na końcu co minutę. Wilam się w bólach i położna zadzwoniła po lekarza. I kolejny raz sprawdzili rozwarcie i bez zmian 4 cm. Opadają z sił i płakałam juz nie kontaktując [emoji22] skończyło się założeniem balonika tego co w piątek tylko dwa razy tak wypełnili. I dziś po wizycie będę wiedzieć co dalej. Jeśli nic się nie ruszy to może będzie cc. A ja Walczę z lekarzem o sn.

Lux trzymam kciuki. będzie dobrze

reklama
Hej

Lux, masakra [emoji17]
Czekalam, nie spiac bo czulam ze napiszesz ale spodziewałam sie innych wieści. Powiedz, dlaczego w ogole na sile indukują ten poród od kilku dni? Masz jakieś wskazania? Bo chyba dopiero minął termin, prawda?
Sama przeszłam przez to piekiełko ze wskazań w 39+3, dlatego wiem "gdzie" jesteś i bardzo Ci współczuje. Te wszystkie zabiegi indukcyjne są straszne[emoji849]
No ale teraz nie ma odwrotu,co by nie zdecydowali to bedziesz maluszka tulić za przysłowiowa chwile.
Jestem sercem i myślami z Tobą i życzę aby poszło juz teraz jak najszybciej[emoji1364][emoji1364][emoji1364]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry