oczekiwanie
Fanka BB :)
Spać nie możecie??? , u mnie dalej brzuch się spina (((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Postaram sie nie myslec ze chce dzidzie i nie robic tych okropnych testow. A Wy juz macie
dzieci? Ile sie staracie?
Tak. Albo te co maja juz 10 z wpadek i znowu z brzuchem chodza. Oj w moim zawodzie ciagle sie z tym spotykam i mnie krew zalewa.
Spać nie możecie??? , u mnie dalej brzuch się spina (((
Zrobiłam dziś 2 test innej firmy i również pojawiła się druga kreska Dziś idę jeszcze na betę. Nie chce się za wcześnie podniecać....najlepsze jest to, ze w tym cyklu odłożyłam wszystkie leki i pierwszy raz miałam owulacje od nie pamietam kiedy. Nawet clo na mnie nie działało...ale jest jedna rzecz która na pewno wywołała owulacje - soja Jeśli wszystko się potwierdzi tzn. Ze dzięki niej się udało Jeśli ktoś ma Pcos i problemy z owu chętnie Doradzę co i jak
Właśnie skończyłam sprzątanie, drzemka i działam dalej...uhhh...zmęczyłam się...
no prosze widać ze mu zalezy
w domu dziecka ☺