zbieracz kurzu,ale bliska orgazmu jestem jak na ten komplet patrze heheNo królewicz musi spać w królewskim łożu [emoji7] [emoji7]
Też zawsze chciałam baldachim (czy jak to sie tam zwie [emoji12] ), nawet nad swoim bym zamontowała [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zbieracz kurzu,ale bliska orgazmu jestem jak na ten komplet patrze heheNo królewicz musi spać w królewskim łożu [emoji7] [emoji7]
Też zawsze chciałam baldachim (czy jak to sie tam zwie [emoji12] ), nawet nad swoim bym zamontowała [emoji1]
Ślicznie to wygląda ❤
Masz rację. Może to w tym problem.dzięki za słowa otuchyEwelino wybacz ale co on? Dorabia jako wróżka żeby tak twierdzić? Ciśnij o sprawdzenie drożności .. moja koleżanka w wieku 23 lat miała z tym problem. Po badaniu dwa miesiące i zaskoczyła a lekarz który badanie robił powiedział że szansę na fasolkę ma zerowe.
firma Darland, na allegro za 696, jest przybornik na bok lozeczka do tego, ale ja go nie montowalamŚlicznie to wygląda ❤
a można wiedzieć gdzie łóżeczko i pościel kupiona? i ile kosztuje taki komplecik?
No ja ci się wcale nie dziwię [emoji1]zbieracz kurzu,ale bliska orgazmu jestem jak na ten komplet patrze hehe
Moje testowanie to rzut na taśmę, może jakiś cień cienia na teście się znajdzie bo wydaje mi się ze to zbyt szybko na pozytywny wynik.no cóż poprostu chciałabym mieć chociaż odrobinę nadzieji na święta. Trzymam kciuki i będę czekała na Twoje wynikto jeszcze troche poczekasz na testowanie ja 28 test
no zdjecia powysylalam komu trzeba i zachwyt na calegoNo ja ci się wcale nie dziwię [emoji1]