reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Windy chyba ten poniedzialek tak nas nastroil.
Ja sie w pracy poryczalam ze stresu i z Waszych negatywow. Do tego to glupie auto i mnie choroba rozklada i znow sie martwie czy jakis wirus nie zaszkodzi fasolce.
Normalnie siadlam i zaczelam ryczec.
Teraz juz lepiej jest.

Dziewczynki jakies domowe sposoby na takie uczucie duszenia w plucach? Jakies inhalacje domowe syropy? Wole uniknac lekow a boje sie, ze jak nic nie zrobie to rozwinie sie zapalenie i skonczy sie na antybiotykach :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moze wysmaruj vickiem klatke I pod koldre?
Nawilzacz powietrza z kilkoma kropelkami olejkow?
Tak podpowiadam bo jak w styczniu po anestezji mialam wlasnie takie uczucie duszenia to mi pielegniarki kazaly Tak robic i faktycznie ten nawilzac mialam na nocnym stoliku kolo glowy I sie Tak inhalowalam troche. Oprocz tego dmuchanie przez slomke, ale to raczej Ciebie nie dotyczy[emoji6]

Kotek nitka sluzu z krwia brzmi obiecujaco[emoji1364]

Ja cos czuje, ze z tego cyklu nici ale sie nie przejmuje na razie bo wiem, ze nie dalismy z siebie stu procent, bobosexy byly co dwa dni, cykl srednio obserwowany wiec z ta owu to sie wstrzeliwalam.
Temp zaczelam mierzyc w 13dc gdzie zdawalo mi sie ze jestem juz po owu ( przy moich krociutkich 23-25dni cyklach), a tam mialam 95.7F I nastepnego 14dc temp podskoczyla o 0.4F I tam na tym wyzszym poziomie mi sie utrzymuje. Czyli wychodziloby, ze jednak owu mialam w 13dc?[emoji848]
Przytulanki byly w ten dzien ale szczerze myslalam, ze bylam juz po owu, zreszta I ze sluzu wygladalo ze wczesniej. Takze sama jestem bardzo ciekawa co z tego bedzie.

Moja Ovia dzisiaj jakby bardziej pozytywna [emoji4]
61faf9a1d972b72b55ee081ea2f3a047.jpg

Dziewczyny ratunku u mnie taki stres... jutro wreszcie idę do lekarza endokrynologa a czekałam na wizytę 3 miesiące. Potem 15 w moje urodziny szpital i badanie na drożność jajowodów... a dziś wyniki mojego J.
Posiewy ujemne
Leukocyty 1-4 wpw
Nabłonki (-)
Flora(-)
Chlamydia itd ujemne i tyle lat ma chłop i nic nie wychowywane...ale..wymaz z cewki...
1. Staphylococcus epidermidis liczne możliwa kolonizacja
2. grzyby ujemne
Już stres a telefon do lekarza dopiero po 20.00

Windy chyba ten poniedzialek tak nas nastroil.
Ja sie w pracy poryczalam ze stresu i z Waszych negatywow. Do tego to glupie auto i mnie choroba rozklada i znow sie martwie czy jakis wirus nie zaszkodzi fasolce.
Normalnie siadlam i zaczelam ryczec.
Teraz juz lepiej jest.

Dziewczynki jakies domowe sposoby na takie uczucie duszenia w plucach? Jakies inhalacje domowe syropy? Wole uniknac lekow a boje sie, ze jak nic nie zrobie to rozwinie sie zapalenie i skonczy sie na antybiotykach :/

My z mezem od wrzesnia, czyli od info o ciazy, robimy syropki z miodu cytryny i imbiru :-) od tamtego czasu ani razu gardlo nas nie bolalo i przeziebienia nie bylo wcale, a musze powiedziec, ze moj maz to podatny jest na takie cos, wystarczy na niego kichnac i juz lezy z goraczka :p
Do goracej, ale nie wrzacej wody wrzucamy starty korzen imbiru, wycisniety sok z cytryny i koniecznie pokrojona, wczesniejnwyczyszczona skorka z cytryny, miod i zostawic na noc, niech nabierze MOCY :D pozniej odcedzic i pic... Normalnie teraz nie kupujemy nic do picia tylko te lemoniadki sobie pijemy. Czasami dla zmiany smaku wciskamy pomarancze dodatkowo albo mandarynki

reklama
Do góry