ewelinaanna1992
Fanka BB :)
jestem na laptopie teraz , ale jak bede umiala dodać to dodam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji7] [emoji7] [emoji7] to nie kreska, to krecha jest! [emoji1] gratulacje! I oszczędzaj się, może faktycznie nie noś tyle młodej, lepiej dmuchać na zimne [emoji6]
Ciężko będzie z tym noszeniem, bo to taki cycol jest Ale musi się w końcu odzwyczaić.[emoji7] [emoji7] [emoji7] to nie kreska, to krecha jest! [emoji1] gratulacje! I oszczędzaj się, może faktycznie nie noś tyle młodej, lepiej dmuchać na zimne [emoji6]
Ja byłam przeziębiona w tym czasie jak ciąża przestała się rozwijać, więc winowajcą jest chyba wirus@Mikołajowa1990 również Ci życzę owocnych starań Będzie dobrze! Najgorsze jest chyba to, że wiekszość powodów poronień jest nieznanych ;x
Dziękuję <3
Mnie też pobolewał na początku, ale nie tak jak na @ tylko inaczej- trudno określić, ale może to macica już się rozciągać próbuje.Tylko martwie się bo brzuch mnie pobolewa... Mam dwuletnią córke którą często noszę na rękach... Żeby to tylko nie zaszkodziło fasolce.
Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć