reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Emzilka, Ja mam 6-7dpo. No i cycki jeszcze- nie bola jakos calosciowo tylko Tak "ciagna" spod pach.
Jakie mialas objawy przed poronieniem, jesli moge spytac?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cycki dopiero w 4-5 tyg mnie zaczely bolec.. Ogolnie to mialam wilczy glod.. Jadlam dwa razy tyle co zawsze a chudlam. Miedzy 9-10 rano mialam smieszne bulgotanie w brzuchu, jakby zaba tam siedziala i musialam cos jesc bo az mnie mdlilo, mimo ze sniadanie jadlam przed 7.. Ogolnie siku chodzilam czesto... Dzis tez mnie taki glod zlapal i to bulgotanie, poza tym zgaga mnie zlapala i mam ja do tej chwili... Juz sama nie wiem, chyba trzeba wrzucic na looz i czekac na spokojnie co zycie przyniesie.... Ale ja juz bym chciala wiedziec :)

Cycki dopiero w 4-5 tyg mnie zaczely bolec.. Ogolnie to mialam wilczy glod.. Jadlam dwa razy tyle co zawsze a chudlam. Miedzy 9-10 rano mialam smieszne bulgotanie w brzuchu, jakby zaba tam siedziala i musialam cos jesc bo az mnie mdlilo, mimo ze sniadanie jadlam przed 7.. Ogolnie siku chodzilam czesto... Dzis tez mnie taki glod zlapal i to bulgotanie, poza tym zgaga mnie zlapala i mam ja do tej chwili... Juz sama nie wiem, chyba trzeba wrzucic na looz i czekac na spokojnie co zycie przyniesie.... Ale ja juz bym chciala wiedziec :)
Który dzień cyklu przechodzisz? :D

No obie, jesli nam sie udalo to dopiero 3tydz who OM mamy wiec zdaje mi sie ze za wczesnie na jakiekolwiek objawy. Te kilka plamek wczoraj Jednak natchnelo mnie nadzieja bo o ile katar moze byc zwyklym katarem, ciagnace cycki objawem @, to tego nie moge przypiąć do niczego[emoji15]
A jak z temp? Mierzysz?
Jak wyglada spadek- przychodzi dokładnie z @, czy wczesniej?

Trzymam kciuki :-)

qdkkx1hpzei65q7s.png

No obie, jesli nam sie udalo to dopiero 3tydz who OM mamy wiec zdaje mi sie ze za wczesnie na jakiekolwiek objawy. Te kilka plamek wczoraj Jednak natchnelo mnie nadzieja bo o ile katar moze byc zwyklym katarem, ciagnace cycki objawem @, to tego nie moge przypiąć do niczego[emoji15]
A jak z temp? Mierzysz?
Jak wyglada spadek- przychodzi dokładnie z @, czy wczesniej?

Ja temp nie mierze tam na dole, nie mam do tego sprzetu, jedynie na czole, bezdotykowym... Pamietam ze wtedy mialam miedzy 37-37,2.... Teraz tez mam wyzsza temp, ale nie wiem czy za bardzo nie chce i tak to wychodzi....

reklama
Do góry