reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny, mam do Was pytanio-prośbę. Wiem, że moje 4cs to nic w porównaniu z niektórymi historiami i jestem szczęściarą, bo mam już córeczkę, ale czy mogłybyście mi poradzić jak/kiedy robić testy owulacyjne, jeśli przed ciążą miałam nieregularne cykle od 34 do 50 dni(teraz są od 29dni do 31), nie mierzyłam do tej pory temp. i nie mam żadnego śluzu.. Eh brak śluzu to już znaczy, że nie mam owulacji?

ps: nie pisałam wcześniej, ale bardzo bardzo współczuję miesięcy bezowocnych starań i Waszych tragedii. Wiele razy łza mi się w oku kręciła, czytając Wasze historie. Każda kobieta powinna móc zostać matką.

Dziewczyny, mam do Was pytanio-prośbę. Wiem, że moje 4cs to nic w porównaniu z niektórymi historiami i jestem szczęściarą, bo mam już córeczkę, ale czy mogłybyście mi poradzić jak/kiedy robić testy owulacyjne, jeśli przed ciążą miałam nieregularne cykle od 34 do 50 dni(teraz są od 29dni do 31), nie mierzyłam do tej pory temp. i nie mam żadnego śluzu.. Eh brak śluzu to już znaczy, że nie mam owulacji?

ps: nie pisałam wcześniej, ale bardzo bardzo współczuję miesięcy bezowocnych starań i Waszych tragedii. Wiele razy łza mi się w oku kręciła, czytając Wasze historie. Każda kobieta powinna móc zostać matką.

Hejo.
Mam 30-31 dniowe cykle. Wczoraj, czyli w 14dc, na owu pojawila sie jasniutka druga kreska.
Moze zacznij od 14dc.

Brak sluzu o niczym nie swiadczy ;) ja mialam Sahare w kwietniu podczas owulki a dwa tygodnie pozniej zobaczylam 2 kreski.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Paraplu. A jak pojawi się jaśniutka to znaczy, że już zaczynają się dni płodne tak? Czy te testy są wiarygodne?

U mnie ta jasna kreska pokrywa sie to z wyliczeniami plodnych w apce.
A czy owu bedzie tak jak wg apki to sie okaze za kilka dni :)

Wedlug mnie sa wiarygodne :) kupialam testy majace bardzo dobre opinie i nie zawiodlam sie, bylo pieknie widac jak wzrasta LH i potem nagly spadek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry